Praktično je rješenje za svaki tip kože

Zagreb, 25. listopada 2022. - Svaka žena zna koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku prije spavanja. Koliko god se to ponekad činilo kao naporan zadatak, u ovoj užurbanoj svakodnevici, važno je posvetiti našem licu pažnju koju zaslužuje. Bilo da želite ukloniti nečistoće nakupljene tijekom cijelog dana ili jednostavno skinuti make-up, postoji jedan proizvod za čišćenje lica koji je popularan baš zbog svoje svestranosti.

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema osjetljivoj koži lica.
NIVEA vam predstavlja nove 5-u-1 micelarne vode prikladne za svaki tip kože: osjetljivu, normalnu i suhu. Savršeno uklanjaju šminku i nečistoće s vašeg lica, oči i usana, pritom ostavljajući 0 % ostataka. Zahvaljujući novoj 5-u-1 formuli istovremeno će očistiti, hidratizirati, smanjiti iritacije, umiriti vašu kožu i temeljito ukloniti šminku.

PR PR Foto: PR

Nježnija koža uživat će u NIVEA 5-u-1 micelarnoj vodi za čišćenje osjetljivog lica.
Temeljito će ukloniti šminku oko očiju i umanjiti znakove s kojima se osjetljiva koža bori: crvenilo, zategnutost, isušenost.

PR PR Foto: PR

Isprobajte i NIVEA 5-u-1 micelarnu vodu posebno prilagođenu za normalnu kožu. Veganska formula bez parfema, skida šminku, čisti, pročišćava, osvježava i hidratizira, ne ostavljajući nikakve tragove.

PR PR Foto: PR

Za one čija koža traži više hidratacije tu je NIVEA 5-u-1 micelarna voda za suhu kožu koja nježno i temeljito čisti kožu bez ostataka i pritom hidratizira, njeguje, omekšava i zaglađuje vaše lice.

S više od 130 godina iskustva, NIVEA kao tržišni lider u globalnoj industriji njege kože brine za planet jednako kao i za vašu kožu te je posvećena održivosti korištenjem reciklirane plastike i stvaranjem biorazgradivih formula.

PR PR Foto: PR

 

Upute za nanošenje:
1. Nanesite micelarnu vodu na vaticu.
2. Umasirajte ju preko lica koristeći vaticu, skinite nečistoće i šminku. Pritom držite oči zatvorene. Nemojte ispirati.
3. Nakon što ste temeljito očistili lice, nanesite kremu ili fluid.

Uz NIVEA micelarnu vodu za osjetljivu, normalnu i suhu kožu tvoja se koža osjeća super i spremna je za još!

• uklanja šminku
• temeljito čisti
• smiruje iritacije
• umiruje kožu
• hidratizira

 

 

 


Dostupno od listopada 2022.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite:
https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-5-u-1-micelarna-voda-za-normalnu-kozu-90058002999070145.html


https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-5-u-1-micelarna-voda-za-suhu-kozu-90058002999140145.html


https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-5-u-1--micelarna-voda-za-osjetljivu-kozu-90058002734640145.html


Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni my NIVEA sadržaj: https://bit.ly/3gqBZ2X


Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.
IG NIVEA global https://www.instagram.com/nivea/?hl=hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju