s efektom štita od onečišćenja

 

Bio Beauté by NUXE unosi revoluciju u BIO (organsku) kozmetiku s 4 nova, ultranježna i ultraučinkovita proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke, sa zaštitom protiv onečišćenja iz okoliša.

Ultranježne i beskompromisno učinkovite formule

U današnjem užurbanom načinu života čišćenje kože mora biti brz i jednostavan korak koji uklanja čak i vrlo otpornu šminku te nečistoće (sebum, čestice onečišćenja i sl.), dok ujedno čuva prirodnu zaštitu kože i njezin hidrolipidni film svojim izrazito nježnim djelovanjem.

Kako bi postigao ovaj idealan kompromis između nježnosti i učinkovitosti, Bio Beauté® stvorio je ultranježne organske proizvode čišćenje lica i za uklanjanje šminke sa 100% prirodnim biljnim surfaktantima, bez sulfata i sapuna te s visokoučinkovitim aktivnim teksturama.

Proizvodi su obogaćeni hidratantnim aktivnim sastojcima, što ih čini pogodnima za sve tipove kože, uključujući i iznimno osjetljivu kožu.


Inovativan botanički kompleks
koji oslobađa kožu od čestica onečišćenja

Onečišćenje iz okoline (prašina, smog, ispušni plinovi automobila, dim cigareta...) prepoznato je kao jedan od najvećih neprijatelja naše kože, i to zbog svojih oksidirajućih učinaka te zbog ''gušenja'' kože.

Kako bi uklonio čestice onečišćenja koje se nakupljaju na površini kože, Bio Beauté® je spojio 2 prirodna aktivna sastojka u novi kompleks protiv onečišćenja:

• Ekstrakt sjemenki moringe

Bio Beauté® je upotrijebio vodeni ekstrakt i filtraciju sjemenki kako bi dobio aktivni sastojak s pročišćavajućim i zaštitnim svojstvima. Na površini kože ovaj ekstrakt sjemenki moringe djeluje kao štit koji smanjuje prijanjanje čestica onečišćenja. U srcu kože, on pomaže uhvatiti ove čestice kako bi olakšao njihovo uklanjanje.

• Ekstrakt organskog bijelog grožđa

Bio Beauté® je odabrao posebnu sortu organskog grožđa zvanu ''Sultana''. Ovo žuto-zeleno grožđe bogato je visokim sadržajem antioksidativnih polifenola* (20 do 30 ml po litri). Zahvaljujući njima, učinkovito se bori protiv oksidativnog stresa uzrokovanog utjecajem onečišćenja.

Brz i jednostavan sve-u-1 korak

Micearna vodica za čišćenje lica
s efektom protiv onečišćenja

Ova certificirana organska micelarna vodica za lice i oči, dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama, nježno, ali temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, nečistoće i suvišan sebum te čestice onečišćenja iz okoliša, ostavljajući kožu savršeno čistom i hidratiziranom. Kompleks s ekstraktom organskog bijelog grožđa i sjemenki moringe uklanja čestice onečišćenja s površine kože, a njezina formula obogaćena biljnim glicerinom, pruža koži ugodu i mekoću.

100% prirodne mirisne note jasmina i voćnih vodica ispunjavaju kožu svježinom i ženstvenošću.

Cijena, 200 ml: 99,90 kn

Pahuljasta mekoća pjene

Nježna pjena za čišćenje lica
s efektom protiv onečišćenja

Nova pjena za čišćenje lica, dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama, savršeno čisti kožu bez sulfata i sapuna, zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji te laganoj baršunastoj teksturi koja obavija kožu velom mekoće.

Kompleks protiv onečišćenja (ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa) uklanja čestice onečišćenja iz kože, dok cvjetna vodica organske ruže, dobivena destilacijom njezinih latica, osvježava i omekšava kožu.

100% prirodne mirisne note jasmina i voćnih vodica ispunjavaju kožu svježinom i ženstvenošću.

Cijena, 150 ml: 99,90 kn

Ultra-ugodno uklanjanje,
čak i vodootporne šminke

Uljni gel za čišćenje lica
s efektom protiv onečišćenja

Čisti koncentrat slatkog užitka, ovaj Uljni gel, dostupan ekskluzivno u dm prodavaonicama, brzo i jednostavno uklanja nečistoće i šminku, uz osjećaj potpune ugode. Sadrži aktivne teksture koje djeluju u 3 koraka: prilikom nanošenja na lice ima teksturu gela, masažom na licu se pretvara u ulje, a u dodiru s vodom postaje emulzija jednostavna za ispiranje s lica.

Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože, dok ulje organske šljive bogato esencijalnim masnim kiselinama, obilno hrani kožu.
Cijena, 125 ml: 129,90 kn


BIO piling koji obnavlja kožu

Nježan piling-gel
s efektom protiv onečišćenja

Svojom bogatom aktivnom teksturom s prirodnim pilingirajućim česticama i djelovanjem u 3 koraka (gel-ulje-emulzija), ovaj Nježni piling-gel, nježno ujednačava teksturu kože i otkriva njezinu blistavost tena.

Čestice sjemenki organskog grožđa učinkovito uklanjaju odumrle stanice s površine kože, dok manje čestice organske riže dubinski odčepljuju pore, čineći kožu potpuno pročišćenom. Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože.

Cijena, 60 ml: 99,90 kn

Bio Beauté® by NUXE organska kozmetika dostupna je
ekskluzivno u određenim dm-drogerie markt prodavaonicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju