Posjetite PRIMA salone i uronite u bogati asortiman dječjih soba!

 Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. U svojoj sobi trebaju se osjećati ugodno i slobodno kako bi rasla sretno. Sigurnost, funkcionalnost, kvaliteta i suvremeni dizajn osnovne su karakteristike PRIMA programa dječjih i mladenačkih soba. Zahvaljujući velikom broju različitih elemenata namijenjene su svim uzrastima, a prilagođavaju se potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja.

Priuštite najmlađim članovima obitelji siguran i bajkovit povratak u novu školsku godinu te napravite pravu malu oazu sreće gdje će vaši školarci moći dobiti kvalitetan odmor, imati mir za učenje i uživati u bezbrižnoj igri.

PRIMA dizajn tim osmislio je programe dječjih i mladenačkih soba koji se prilagođavaju potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja. Mlađem dijelu obitelji uvijek je važniji izgled namještaja, dok roditelji uvijek misle i na praktičnost i iskoristivost prostora.

PRIMA programi su iz tog razloga bogati ormarima u više dimenzija, različitim pisaćim stolovima, poličarima i ladičarima. U ponudi su kreveti na kat i kreveti s ladicama za odlaganje koji mogu poslužiti kao dodatan ležaj. Ovisno o veličini sobe i željama, možete odabrati kombinaciju elemenata koji vam najbolje odgovaraju i tako maksimalno iskoristiti prostor.

Za početak nove školske godine, od ponedjeljka 17. kolovoza 2020. godine, PRIMA nudi uštede do 50% na dječje i sobe za mlade te odabrane modele madraca. U ponudi je i nekoliko setova po atraktivnim cijenama koji obuhvaćaju krevet, podnice i madrac, a idealno su rješenje za svaku dječju sobu.

Krevetići mališana živnut će uz COCO maison ukrasne jastučiće koji će osim udobnosti pružiti i sigurnost svakom djetetu tijekom noći.

Također, uz posebne uštede u PRIMA salonima možete pronaći različite pisaće stolove i radne stolice.

Nove pisaće stolove ukrasite živahnim dekorativnim detaljima iz COCO maison kolekcije koju ekskluzivno možete kupiti u PRIMA salonima u Hrvatskoj. COCO maison je nizozemski brand vrhunskih dekoracija koji će probuditi kreativu, inspirirati najmlađe u novim idejama i podignuti atmosferu njihova kutka. U novoj kolekciji možete pronaći dekoracije kao što su svjetiljke, jastučići, ogledala, tepisi, itd.

Programi dječjih i mladenačkih soba bogati su elementima u raznim kombinacijama boja, kojima se može maksimalno iskoristiti raspoloživ prostor. Ormari s kliznim ili zaokretnim vratima, mnoštvo elemenata s ladicama i policama te različiti modeli kreveta i radnih stolova pomažu u oblikovanju idealne sobe.

Praktična rješenja usklađena su s modernim dizajnom i lako se prilagođavaju dobi i potrebama djeteta. Svi programi dječjih i mladenačkih soba „rastu s djetetom“ jer su elementi posebno osmišljeni kako bi se što lakše uskladili izazovi prostora s onima koje nosi odrastanje.

PRIMA Namještaj

PRIMA je najveći hrvatski proizvođač namještaja, s 25 godina dugom tradicijom, kojem je važno pratiti želje i potrebe svojih kupaca. U vlastitoj proizvodnji, od čak 8 tvorničkih postrojenja, koriste provjerene sirovine koje prvo osmišljava PRIMA dizajnerski tim, a zatim se i obrađuju u Hrvatskoj te sigurno stižu do PRIMA salona i vaših domova – gdje god se nalazili. PRIMA grupa zapošljava više od 2000 djelatnika, a osim na domaćem tržištu, PRIMA Namještaj prisutan je i na tržištima diljem EU.

Više o radnom vremenu PRIMA salona pronađite na www.prima-namjestaj.hr. 

Za sve novosti koje vam priprema PRIMA, zapratite službene njihove službene profile na društvenim mrežama:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/prima.commerce.namjestaj

INSTAGRAM - https://www.instagram.com/prima_namjestaj/?hl=en

YOUTUBE - https://www.youtube.com/channel/UCDpGYHqESda8Lhpi9mxQiEw

LINKEDIN - https://www.linkedin.com/company/prima-group-croatia/?viewAsMember=true

PINTEREST - https://www.pinterest.com/prima_namjestaj/

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju