Crème Verte Espoir A.R. lagana je i svilenkasta krema koja sprječava i ublažava vidljive znakove rozaceje poboljšavajući kvalitetu kože.

Njezina korektivna formula pomaže vidljivo smanjiti proširenost i intenzitet crvenila, istovremeno ublažavajući pojavu kapilara. Pogodna je za trenutna stanja kože sklone rozaceji.

PRILAGOĐENA TRENUTNIM STANJIMA KOŽE SKLONIH ROZACEJI

Rozaceja, također poznata i kao kuperoza, kronična je kožna bolest. Karakterizira je trajno crvenilo, osobito na ispupčenim dijelovima lica: na obrazima, nosu i čelu. Rezultat je upala kože povezana s poremećajima prokrvljenosti, kao što je pretjerano širenje kapilara lica. Ovo je stanje mnogo češće nego što se misli i može uzrokovati znatnu psihološku nelagodnost.

Iako je znanstvenicima još prilično tajanstvena, pokazalo se da je nekoliko uzroka odgovorno za pojavu rozaceje: genetika, temperaturne promjene, dob, prehrana, ali i stres.

Slika nije dostupna Biologique Recherche: Pet nijansi prvog toniranog seruma koji štiti kožu i ujednačava ten

CREME VERTE ESPOIR POJAČAVA SVOJE «A.R. DJELOVANJE» (PROTIV CRVENILA)

Crème Verte Espoir (danas poznatu kao Crème Verte Espoir A.R.) koju su izvorno stvorili osnivači Biologique Recherche, Yvan i Josette Allouche, amblematski je proizvod tvrtke protiv crvenila već više od 15 godina. Smiruje i pomaže smanjiti crvenilo, a istovremeno jača zaštitnu barijeru kože.

Na temelju najnovijih znanstvenih dostignuća, Biologique Recherche uspio je preoblikovati ovu klasičnu kremu za još temeljitije djelovanje na probleme povezane s rozacejom.

Ova nova kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih zbog svog specifičnog djelovanja na kožno crvenilo, pomaže u prevenciji i smanjenju vidljivih znakova rozaceje djelujući na reaktivnost kože koja uzrokuje privremeno crvenilo i na pojavu kapilara što izaziva kronične oblike crvenila.

Reaktivna epiderma i koža izložena stresu odmah je smirena, bolje se može obraniti, a ten ponovo postaje ujednačen.

3 PLATFORME DJELOVANJA

Vaskularna / krvožilna platforma

• Glukozid protiv crvenila: molekula koja kontrolira prolazno ili ustaljeno crvenilo, inhibirajući aktivnost receptora osjetljivosti na stres uzrokovan hranom ili toplinom te potičući krvožilnu otpornost,
• Kompleks na bazi cvjetova arnike, Salomonovog pečata i šišarki čempresa: sa stimulirajućim, vazokonstriktivnim i drenirajućim svojstvima,
• Ekstrakt bobica šisandre narančastih cvjetova: ograničava stvaranje novih krvnih žila i smanjuje krvožilne upale.

Zaštitna platforma

• Ester riže: s protuupalnim i antioksidativnim svojstvima,
• Šećer koji štiti kožu: štiti i biostimulira prirodnu obranu kože,
• Ekstrakt lista bijelog čaja: za obnavljanje sjaja i vitalnosti kože ograničavanjem pojave crvenila, koje se javlja osobito kao posljedica štetnih utjecaja iz okoliša. Ekstrakt bijelog čaja također ima antioksidativna i protuupalna svojstva.

Platforma obnavljanja lipida

• Biljni lamelni fosfolipidi: djeluju poput istinske «druge kože» i pomažu u obnavljanju kožne barijere. Posjeduju svojstva obnavljanja lipida, hidracije, zaštite i restrukturiranja.

PREDNOSTI

Nanesena na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer, Crème Verte Espoir A.R. koži pruža višestruke prednosti:

• Ublažava pojavu kapilara
• Smanjuje proširenost i intenzitet crvenila
• Štiti kožu od vanjskih štetnih utjecaja i ograničava upalne reakcije
• Jača epidermu
• Poboljšava kvalitetu kože
• Smiruje i donosi ugodnost

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju