U užurbanom načinu življena, ljudi sve manje vremena žele odvojiti za obavljanje kućanskih poslova, a mnogi bi se složili da je upravo peglanje odjeće jedna od najmanje omiljenih aktivnosti.

 Kako bi svima skratio muke i omogućio urednu i ispeglanu garderobu, Philips je predstavio svoj najnoviji PerfectCare Elite Plus, a riječ je o pametnom glačalu iz nove generacije kojeg je čak 94% korisnika ocijenilo najpametnijim uređajem koje su ikada koristili. Dolaskom proljeća javljaju se problemi održavanja i one najosjetljivije odjeće poput lepršavih suknji i haljina, svilenih bluzi i košulja, no, zahvaljujući novoj tehnologiji ovaj pametni generator sa snažnom parom omogućuje peglanje velikih količina rublja kao i najbrže peglanje.

PR PR

Svi smo se sigurno ponekad našli u problemu i razmišljanju jesmo li ostavili upaljeno glačalo na dasci. Trošenje živaca i neizvesjesnosti sad su prošlost jer s novom tehnologijom nema straha od progorjevanja odjeće. Ususret čestim nastupima i brojnim probama, poznati pjevač Damir Kedžo ne voli previše vremena trošiti na peglanje košulja, no, spas je pronašao u pametnom glačalu koje ga spašava čak i kad on zaboravi na uključeno glačalo koje je ostavio na košulji dok telefonira. OptimaTemp tehnologija ove nove parne postaje omogućila mu je manjak brige o progorijevanju odjeće jer sa samo jednom postavkom, podešava se temperatura s kojom se mogu glačati apsolutno svi odjevni predmeti. To je svakako oduševilo poznatog hrvatskog dizajnera Zorana Aragovića koji u svakodnevnom radu u showroomu i ateljeu troši dosta vremena na peglanje svojih kreacija. Jednostavno peglanje različitih materijala, od svile do trapera sada mu oduzima znatno manje vremena, a više ne mora brinuti ni ako zaboravi glačalo na odjeći jer ovo glačalo nikad neće progorjeti nijednu tkaninu.

Izazovu dosadnog glačanja zastora, doskočile su i dvije poznate zaposlene majke Ana Begić Tahiri i Danijela Dvornik, koje teško izlaze na kraj s peglanjem mnogih osjetljivih tkanina s naborima i volanima. Ono što ih je svakako oduševilo, a što ovu parnu postaju čini još pametnijom je svakako i DynamiQ senzor koji točno zna kada se i kako glačalo pomiče te osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije. Nevjerojatno lagano, ovo glačalo besprijekorno klizi tako da je i parno glačanje u uspravnom položaju izuzetno lako. Glačanje s ovom opcijom je puno jednostavnije i znatno smanjuje vrijeme što je idealno olakšanje za veliko proljetno pospremanje ormara.

PR PR

U usporedbi s parnim glačalo, parna postaja može proizvesti do dva puta više kontinuirane pare koja ubrzava glačanje, a što bi značilo da je ušteda vremena i do 30 minuta tjedno peglajući. Imajući to na umu, PerfectCare Elite Plus uređaj je koji omogućava znatno manju uštedu vremena pa i ne čudi da je zaista omiljeni uređaj u kućanstvu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju