Udobnost sa stilom i prepoznatljiva ponuda vrhunskih brendova obuće zbog koje ćete se osjećati kao da hodate po oblacima. Zagreb je dobio novu trgovinu s cipelama u kojoj ćete zasigurno pronaći odgovarajuću obuću koja će vas grijati u nadolazećim hladnim danima.

Galerija Jesenska kolekcija u Rodea trgovinama - 7 Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 - 18 Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 - 19 +32 Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 - 20

U strogom centru Zagreba otvorena je nova trgovina za cipele koju je nemoguće zaobići. Maloprodajni lanac europske obuće Rodea, koji se smjestio na svim najljepšim trgovima u srcu gradova na Jadranskoj obali, otvoren je na adresi Jurišićeva 3 u Zagrebu. Nakon Rovinja, Pule, Rijeke, Zadra, Šibenika i Splita, i metropola je dobila svoje hit-mjesto na kojem ćete zasigurno pronaći model za sebe. Novootvorenom trgovinom Rodea je zaokružila svoju priču s autentičnim lokacijama koje su svima nadohvat ruke.

Udobnost i stil idu ruku pod ruku kad je kvalitetna obuća u pitanju, a kupnja dobrih cipela koje će nam čuvati nogu, posebno u zimskim danima, uvijek je dobra odluka. Odlasci u grad na kavu uz šoping postali su svojevrsni ritual kojim si s vremena na vrijeme dajemo malo prostora da odahnemo od užurbane svakodnevice. Upravo je zbog toga Rodeina trgovina savršeno mjesto na koje se možemo uputiti jer ovu odličnu lokaciju u samom srcu Zagreba, zbog bogatog izbora, teško bismo htjeli zaobići. Udobna i kvalitetna cipela, uz torbu koja će savršeno zaokružiti svaku modnu kombinaciju i istaknuti nas u masi, hit-komadi su koje si trebamo priuštiti.

Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 Foto: Vigor Klaić/Nova Studio

U raznoliku ponudu trgovine u Jurišićevoj 3 Rodea je na svoje police smjestila vrhunske španjolske brendove kao što su Wonders, Pikolinos i Jungla. Ti se brendovi ponose posebnom zanatskom izradom kojom kožnatu obuću prilagođavaju vašem stopalu zbog potpunog osjećaja sigurnosti i udobnosti. Od smeđih i crnih gležnjača, čizama na ravnu ili punu petu, tenisica ili pak klasičnih cipela s petom, u raznolikoj Rodeinoj ponudi nije teško pronaći par za sebe, veći je problem odoljeti im i odabrati samo jedan.

Za one hrabrije koji svoj karakter vole isticati stilom odijevanja, tu je i brend AS98, koji se može pohvaliti laskavom titulom – njegov ambasador upravo je glumac Johhny Deep. Te klasične kožne čizme koje odišu samopouzdanjem i drže vas s objema nogama čvrsto na zemlji idealno je spariti uz kombinacije od trapera, a možete se poigrati i s kožnatom jakom. S obzirom na to da su hladniji dani pred nama i izglednije je da ćemo uskoro toplinu potražiti ispod debelog kaputa, brend AS98 u svojem asortimanu ima ponešto za svakoga. Pronaći idealne čizme u trgovini Rodea za bilo koji kaput u vašem ormaru bit će čas posla.

Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 Nova Rodea trgovina na adresi Jurišićeva 3 (Foto: Vigor Klaić/Nova Studio)

Kraće ili sjajne bomber-jakne sve su češći modni odabir koji gotovo svakodnevno viđamo na gradskim ulicama. Za odvažne i urbane kombinacije s kojima će sve oči biti uprte upravo u vas tu je i talijanski brend MJUS, koji će vas odmah oduševiti. Ručno su rađene, a u njihovu dizajnu elegancija i bunt idu ruku pod ruku. Deblji potplat uz pokoji decentni detalj oduševit će svakoga tko se voli poigrati modom.

Odlučite li isprobati neke od modela, u novootvorenoj trgovini Rodea u Jurišićevoj 3 u samom centru Zagreba dočekat će vas ljubazno i stručno educirano osoblje koje vam može pomoći u odabiru prave zimske obuće koja će čuvati vašu nogu u nadolazećim hladnijim danima. U šopingu neće biti razočaran ni vaš partner jer u Rodeinoj je ponudi i urbana obuća za muškarce.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju