Veet, specijalist za glatku kožu, lansirao je ove godine novi asortiman proizvoda koji budi snagu prirode. Veet Natural Inspirations™ proizvodi sadrže do 90% sastojaka prirodnog porijekla te dragocjena ulja poput ulja sjemenki grožđa, šipkovog ulja, ulja argana te Aloe Veru.

Jedan od najbržih i najjednostavnijih načina depilacije kod kuće jest upotreba kreme za odstranjivanje dlačica. Nova Veet Natural Inspirations™ krema za odstranjivanje dlačica nježno uklanja dlačice blizu njihova korijena, tako da učinak traje dvostruko dulje od brijanja, a k tomu učinkovito djeluje i na kratke, tvrdoglave dlačice. Krema sadrži ulje sjemenki grožđa koje je poznato po svojim omekšavajućim svojstvima i osvježavajućem mirisu te čini vašu kožu svilenkastom i mekom.

Veet Natural Inspirations™ trake za depilaciju savršen su izbor kada nam je potrebno brzo i jednostavno rješenje za odstranjivanje dlačica. Vrlo su praktične za odmor i putovanja budući da ih je jednostavno ponijeti sa sobom u kovčegu, čime je svilenkasta mekoća osigurana kamo god pošli. Do 90% sastojaka u Veet Natural Inspirations™ trakama za depilaciju prirodnog je porijekla te vam omogućuju dugotrajnu glatkoću koja traje do 28 dana. Zahvaljujući njihovoj formuli koja sadrži smolu bora i Aloe Veru, poznatu po svojim hidratizirajućim svojstvima, Veet trake ostavljaju kožu podatnom i mekom na dodir. Trake se mogu koristiti na nogama i drugim dijelovima tijela te su pogodne za normalnu te osjetljivu kožu.

Žene koje preferiraju korištenje toplog voska kod kuće se mogu depilirati na jednostavan način uz pomoć Veet Easy Wax™ električnog Roll-On aparata. 90% sastojaka voska u novom Veet Natural Inspirations™ Easy Wax™ električnom Roll-On aparatu prirodnog su porijekla te sadrže smolu bora i prirodno šipkovo ulje koji osiguravaju dugotrajnu glatkoću te kožu ostavljaju podatnom i mekom na dodir. Aparat se može koristiti na nogama, na području pazuha i bikini zone, kao i na rukama.

Veet omogućuje brzo i sigurno postizanje najboljih rezultata i na osjetljivim područjima, kako bismo u svakom trenutku mogli uživati.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju