Neka vas ne zbuni veš koji se suši sa štrikova iznad terase u Orljavičkoj ulici na broju 3 u Zagrebu. Niste došli kod nekoga doma, već ste na novom mjestu za ispijanje kavica i koktela, koji je uređen tako da se osjećate kao da ste kuće.

Galerija Novi bar Lemon Market u Zagrebu - 6 Novi bar Lemon Market u Zagrebu - 8 Novi bar Lemon Market u Zagrebu - 7 +3 Novi bar Lemon Market u Zagrebu

Lemon Market u neposrednoj blizini Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski je multifunkcionalni prostor koji je zamišljen kao mjesto za organizaciju poslovnih eventa i različitih proslava – od rođendana do vjenčanja.

Dakako, on funkcionira i kao bar u kojem možete svakoga dana od 8 sati ujutro do ponoći uživati u omiljenim pićima, od kava i sokova preko vina do koktela i spritzeva.

Iako se nalazi na vrlo prometnom mjestu, Lemon Market predstavlja ugodnu zelenu oazu za sve one koji žele predahnuti od užurbane svakodnevnice.

Vanjski prostor Lemon Marketa je podijeljen na dvije terase. Terasa okrenuta prema Vukovarskoj ulici je natkrivena i manja idealna za kratka druženja, dok drugu prostraniju terasu krase platoi i tribine te pruža mogućnosti za opuštanje tijekom cijelog dana.

Novi bar Lemon Market u Zagrebu Velika terasa Lemon Marketa (Foto: PR)

Na raspolaganju vam je i ugodan interijer uređen s kontrastnim materijalima, a koji je podijeljen na dvije zone s visokim i niskim stolcima za sjedenje. Uređenje prostora prepušteno je arhitektici Lani Trobentar Šimunić iz arhitektonskog ureda Lunixar koja je stvorila iznimno dinamično mjesto.

Lemon Market želi biti uzbudljivo mjesto na kojem će se uvijek biti živo i veselo te se neprestano mijenjati ponuda – baš kao na kakvoj tržnici. Svakih dva do tri tjedna ovdje će se organizirati festivali koji će pratiti sezonu i trendove.

Povodom otvaranja Lemon Marketa u sklopu bara organiziran je i prvi festival – SOLO. Cocktails festival – koji traje do 9. rujna 2022. godine, a na kojem svoje pitke kreacije predstavljaju tri zagrebačka bara – Blend bar, Peaches & Cream i A most unusual garden.

Nakon toga slijedi festival posvećen ljetu po imenu „Adio lito“ koji dovodi atmosferu ribarske fešte na obali u širi centar Zagreba kako bi se svi zajedno oprostili od mnogima omiljenog godišnjeg doba.

Više o novome kafiću i njegovim programima pratite na službenom Facebooku i Instagramu.

Novi bar Lemon Market u Zagrebu Lemon Market (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju