Novčanici nisu toliko zamjetan modni dodatak poput torbi, ali kada kupujemo novi, ipak ćemo izdvojiti neko vrijeme da nađemo novčanik koji nam se sviđa i koji zadovoljava naše potrebe. Problem može nastati kada tražimo novčanik dovoljno velik da u njega stane sve što treba, pa smo upravo takve modele potražili u trgovinama.

Galerija Novčanici različitih veličina iz trgovina - 9 Novčanici različitih veličina iz trgovina - 6 Novčanici različitih veličina iz trgovina - 7 +9 Guess, 493 kn Novčanik koji nije premalen, a niti prevelik, taman toliko velik da u njega možete staviti sve što želite – ako tražite baš takav novčanik, svakako zavirite u našu fotogaleriju. Na jednom mjestu skupili smo čak 12 novčanika iz trgovina srednje veličine kakva odgovara većini žena, a različiti dezeni sigurno će zadovoljiti razne ukuse.

Novčanici nisu toliko zamjetan modni dodatak poput torbi, ali kada kupujemo novi, ipak ćemo izdvojiti neko vrijeme da nađemo novčanik koji nam se sviđa i koji zadovoljava naše potrebe

Možda je vaš izbor klasični jednobojni novčanik koji će odgovarati uz svaku torbu ili pak novčanik s trendi cvjetnim uzorkom, pronašli smo i novčanik s predivnim patchwork uzorkom u ružičastoj, narančastoj, crveno-narančastoj i bež boji, a novčanik s lubenicama kao stvoren je za ljetna modna izdanja. Želite li nešto drugačiji model novčanika, možda vam se svidi i novčanik-torbica kakav smo pronašli u Zari.

Razgledajte fotogaleriju u kojoj ćete pronaći novčanike cjenovnog ranga od 63,20 do 550 kuna.
Novčanici različitih veličina iz trgovina - 5 Mango, 79,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju