Eurokovanice nerijetkima su zadale male muke, pa su se pitali kako će im sav taj kovani novac, koji ćemo sada više koristiti nego kovane kune i lipe, stati u novčanik, odnosno u pretinac za kovanice. Također, tražili su se novčanici u kojima će kovanice biti preglednije kako bismo se lakše s njima snalazili.

Galerija Žena drži novčanik CCC, 19,90 eura Moschino (Fashion&Friends), 99 eura +12 Salsa (Europa 92), 33,39 eura

Veliki hit bili su mali okrugli novčanici u kojem svaki apoen eurokovanica ima svoj pretinac, a neki su se pak odlučili za klasične male novčanike za kovanice. U svakom slučaju, dolazak nove valute dobar je razlog i da se ponovimo novim novčanikom, pa ako želite da vam je sav novac na jednom mjestu, odnosno u jednom novčaniku, onda je najbolje rješenje novčanik s velikim pretincem za kovanice.

Mango, snižena cijena 8,99 eura (cijena prije sniženja 17,24 eura) Mango, snižena cijena 8,99 eura (cijena prije sniženja 17,24 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Naravno, to odmah podrazumijeva i veći novčanik, no opet ne mora biti prevelik da u torbi ne zauzima previše mjesta. Upravo smo takve dovoljno velike, a opet ne prevelike novčanike potražili u trgovinama, a njihova je prednost što imaju i veće pretince za držanje kovanica, koje tako nećete morate držati u zasebnom novčaniku.

Moschino (Fashion&Friends), 99 eura Moschino (Fashion&Friends), 99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Osim da je praktičan i da odgovara našim potrebama, želimo i da nam se novčanik sviđa dizajnom, a vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih modela pronaći (barem) jedan koji vama savršeno odgovara. Dolaze u raznim bojama, neki i s uzorcima, a neki su i sniženi, pa se dobar novčanik može pronaći već za 4,40 eura.

Mali novčanici u kojima svaki apoen eurokovanica ima svoje mjesto postali su hit Žena drži kovanice eura Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 3 Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 2 +2 Mali novčanici za eurokovanice postali su hit - 1

Već od 2,28 eura: 10 malih novčanika u koje će stati sve kovanice eura Žena stavlja kovanice u novčanik H&M, 7,99 eura Primark, 2,28 eura +7 AliExpress, 4,45 eura

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 novčanika u kojima će sve biti pregledno i u koje će stati sve eurokovanice.

AliExpress, snižena cijena 4,40 eura (cijena prije sniženja 8,78 eura) AliExpress, snižena cijena 4,40 eura (cijena prije sniženja 8,78 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Sezane, 110 eura Sezane, 110 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju