Kuća Clarence objavila je službene portrete britanske kraljevske obitelji povodom rođendana princa od Walesa.

Galerija Maleni Louis s mamom Catherine George s djedom Charlesom Charlotte s Camillom Parker-Bowles +3 Službeni portret povodom 70. rođendana princa Charlesa

Princ Charles večeras će u društvu obitelji i prijatelja proslaviti 70. rođendan na privatnoj zabavi u Buckinghamskoj palači, a sudeći prema novim fotografijama, najživahniji uzvanici vjerojatno će biti njegovi unuci.

Nasmiješeni Princ George, princeza Charlotte i princ Louis glavne su zvijezde portreta i uspjeli su svoga djeda baciti u drugi plan. Očekivano, najviše interesa izazvao je maleni Louis, kojeg javnost nije vidjela od njegova krštenja. Naravno, odmah su počele rasprave o tome komu više nalikuje.

Louis s mamom Catherine i William s princezom Dianom 1982. godine Louis s mamom Catherine i William s princezom Dianom 1982. godine (Foto: Profimedia)

Louis je "odradio" jedan ozbiljan portret, a za drugi je medeno lišce razvukao u širok osmijeh. U tom trenutku bilo je teško ne uočiti veliku sličnost s mamom Catherine.

Kome nalikuje princ Louis?

glasova:

Izgleda da će maleni princ biti lijep na mamu jer je naslijedio njezine crte lica. Britanci pak smatraju da princ George nalikuje članovima obitelji s objiju strana, a princezu Charlotte dugo uspoređuju s prabakom.

Charlotte, po mišljenju Britanaca, nalikuje prabaki Charlotte, po mišljenju Britanaca, nalikuje prabaki (Foto: Getty Images/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju