Kuća Clarence objavila je službene portrete britanske kraljevske obitelji povodom rođendana princa od Walesa.

Galerija Maleni Louis s mamom Catherine George s djedom Charlesom Charlotte s Camillom Parker-Bowles +3 Službeni portret povodom 70. rođendana princa Charlesa

Princ Charles večeras će u društvu obitelji i prijatelja proslaviti 70. rođendan na privatnoj zabavi u Buckinghamskoj palači, a sudeći prema novim fotografijama, najživahniji uzvanici vjerojatno će biti njegovi unuci.

Nasmiješeni Princ George, princeza Charlotte i princ Louis glavne su zvijezde portreta i uspjeli su svoga djeda baciti u drugi plan. Očekivano, najviše interesa izazvao je maleni Louis, kojeg javnost nije vidjela od njegova krštenja. Naravno, odmah su počele rasprave o tome komu više nalikuje.

Louis s mamom Catherine i William s princezom Dianom 1982. godine Louis s mamom Catherine i William s princezom Dianom 1982. godine (Foto: Profimedia)

Louis je "odradio" jedan ozbiljan portret, a za drugi je medeno lišce razvukao u širok osmijeh. U tom trenutku bilo je teško ne uočiti veliku sličnost s mamom Catherine.

Ankete

(7341) Kome nalikuje princ Louis?

rezultati povratak glasova1384
rezultati

Izgleda da će maleni princ biti lijep na mamu jer je naslijedio njezine crte lica. Britanci pak smatraju da princ George nalikuje članovima obitelji s objiju strana, a princezu Charlotte dugo uspoređuju s prabakom.

Charlotte, po mišljenju Britanaca, nalikuje prabaki Charlotte, po mišljenju Britanaca, nalikuje prabaki (Foto: Getty Images/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju