Lijepe, brze i štedljive, ove perilice rublja prilagođene su današnjem životnom stilu

Prednosti tehnologije pare u perilicama rublja inače uključuju nježno pranje koje kemijsko čišćenje može učiniti suvišnim, a tu su i smanjenje alergena te nabora. No, nove LG-eve perilice tehnologiju pare odvode na višu razinu. Naime, 3 u 1 tehnologija TrueSteam™ osigurava prodiranje pare kroz tkaninu čime se otklanjaju prljavština, neugodni mirisi i nabori, a troši se manje vode u usporedbi sa standardnim perilicama. Ova je tehnologija toliko učinkovita da značajka Allergy Care uklanja do 99,9% alergena iz odjeće i sterilizira bakterije. Značajka Steam Refresh osvježava odjeću u samo 20 minuta za manje nabora i neugodnih mirisa, dok Steam Softener™ koristi isključivo paru, bez ikakvih kemikalija, što ove perilice čini idealnima za dječju odjeću ili rublje osoba koje imaju osjetljivu kožu.

Ove inovativne perilice rublja imaju i značajku jet spray koja pomaže u skraćivanju ciklusa pranja, a tu je i tehnologija 6 Motion Direct Drive zaslužna za prilagođavanje pokreta bubnja programu pranja. Sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom.

Tako nove perilice rublja iz LG-a učinkovito čiste odjeću i istovremeno brinu o rublju pomoću tehnologije pare koja eliminira mrlje, bakterije i smanjuje alergene te glačanje čini nepotrebnim, a sve to uz 15% manju potrošnju električne energije te do 40% manju potrošnju vode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju