Hrvatski proizvođač cipela i brend kojeg obožavaju blogerice, Planet obuća, organizirat će po drugi put Instagram story reviju na kojoj će poznate blogerice prošetati i predstaviti proljetnu kolekciju.

 

Kako bi se izdvojili iz mase i na tržište izašli s nečim novim i inovativnim, Planet obuća prošle je godine uspješno organizirala prvu hrvatsku Instagram story reviju. Revija je bila popraćena mnoštvom online gledatelja koji su u privatnom komforu mogli sa svojih pametnih telefona uživati u modnoj poslastici i pratiti reviju te dobiti ekskluzivan uvid u novu jesensko/zimsku kolekciju Planet obuće.

Bio je to idealan spoj mode, noviteta i megapopularne platforme. Upravo ovaj, provjereni recept, žele pripremiti i ove sezone te svojim gledateljima predstaviti novu kolekciju za proljeće.

Ovoga puta nove cipele prošetat će i predstaviti infleuncerice Željka Molnar (@lia_stazia), Marija Nikšić (@ormarija), Ana Karadžole (@psychocouture), Lidija Lešić (@lidijalesic) i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb). Koji su modeli njihovi favoriti, uz ove koje su već iskombinirale, moći ćete vidjeti i pratiti uživo na njihovim Instagram story objavama.

 

Iz Planeta obuće naglašavaju da će na taj način svi zaljubljenici u modu i obuću moći dobiti ekskluzivan uvid u proljetnu kolekciju putem live prijenosa, a istu će vrlo brzo moć i kupiti, kako online tako i u dućanima.

Dok nestrpljivo odbrojavamo dane do Instagram story revije, koja će se održati u srijedu 3.ožujka u 11h, prisjetimo se kako je to izgledalo prošle godine.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju