U prostoru Fundacije Maeght u gradiću Saint-Paul-de-Vence održana je revija modnog brenda Jacquemus na kojoj je prikazana kolekcija za proljeće/ljeto 2024. godine. Ovo je dobra vijest za sve ljubiteljice njihovih torbi koje su postale svojevrsni zaštitni znak popularnog francuskog brenda.

Prošlo je 14 godina otkako ga je pokrenuo dizajner Simon Porte Jacquemus, a u tom razdoblju uspjeli su lansirati i prave modne klasike. Njihove torbe Le Chiquito i La Bambino redoviti su gost zagrebačke špice te ih viđamo u kombinacijama poznatih dama, modnih influenserica i trendseterica.

Torbe brenda Jacquemus na zagrebačkoj špici Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju - 6 Zgodna brineta u sandalama modne kuće Valentino +7 Spoj tenisica i odijela u sjajnom street style izdanju sa zagrebačke špice

Tajna uspjeha njihovih torbi krije se i u mudrom kreiranju ponude pa tako svaki njihov model ima klasičnu kožnatu verziju u crnoj boji, ali i efektne varijante u jarkim nijansama i netipičnim teksturama. Zahvaljujući velikoj raznovrsnosti, u njihovoj ponudi svaka žena može pronaći nešto za sebe, neovisno o svom stilu i modnim preferencijama.

Torba Le Vanito na reviji brenda Jacquemus Torba Le Vanito na reviji brenda Jacquemus (Foto: Profimedia)

U novoj kolekciji pod nazivom Les Sculptures predstavljeni su i novi modeli koji bi, prema prvim reakcijama publike i kritičara, također mogli postići velik uspjeh.

Le Calino

Le Calino Le Calino (Foto: Jacquemus)

Le petit Calino Le petit Calino (Foto: Jacquemus)

Le Vanito

Le Vanito Le Vanito (Foto: Jacquemus)

Le Vanito Le Vanito (Foto: Jacquemus)

Galerija Le Calino Le Calino Le petit Calino +6 Le petit Calino

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju