Bez obzira na to pratite li svjetsku modnu scenu revno ili tek površno bacite oko na kombinacije trendseterica dok lutate Instagramom, posljednjih godina sigurno niste mogli izbjeći komade francuskog brenda Jacquemus.

Galerija Dua Lipa na vjenčanju Simona Portea Jacquemusa i Marca Maestrija Majka Marcela Maestrija u bijeloj haljini Simon Porte Jacquemus i njegova baka Liline +4 I Jeanne Damas bila je gošća na vjenčanju

Iza njega stoji 32-godišnji dizajner Simon Porte Jacquemus koji je u kratkom roku postao miljenik ljubiteljica mode.

Simon se jučer vjenčao sa svojim dugogodišnjim partnerom Marcom Maestrijem na ceremoniji koja se održala u francuskom gradiću Charleval.

Na vjenčanje su došle i brojne Simonove slavne klijentice među kojima je bila i Dua Lipa. Lijepa pjevačica za vjenčanje je odabrala dugačku bijelu haljinu od providnog materijala s visokim bočnim prorezom i golim leđima. Kombinirala ju je s crnom torbom brenda Jacquemus i nude sandalama s visokom potpeticom.

Dua Lipa na vjenčanju Simona Portea Jacquemusa i Marca Maestrija Dua Lipa na vjenčanju Simona Portea Jacquemusa i Marca Maestrija (Foto: Profimedia)

Ovo nije bilo vjenčanje na kojem bi joj itko zamjerio zbog nošenja bijele haljine, između ostalog i zbog toga što je dress code dopuštao nošenje bijele boje.

Majka Marcela Maestrija u bijeloj haljini Majka Marcela Maestrija u bijeloj haljini (Foto: Profimedia)

Tako je i Marcova majka Cathy odjenula elegantnu bijelu haljinu s potpisom svog zeta, a i Simonova baka Liline odlučila se za haljinu u bijeloj boji.

Simon Porte Jacquemus i njegova baka Liline Simon Porte Jacquemus i njegova baka Liline (Foto: Profimedia)

I Jeanne Damas bila je gošća na vjenčanju I Jeanne Damas bila je gošća na vjenčanju (Foto: Profimedia)

Tina Kunakey Tina Kunakey (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju