Miris nadahnuća donosi senzualnost jasmina i snagu cvijeta irisa

toplo umotanog u sigurnost baze čokoladne praline.

 Her Story je Avonov mirisni brend koji slavi ženske priče iz cijelog svijeta, stvarajući lanac inspiracije. Her Story Love Inspires EdP najnoviji je parfem iz linije, koji još više potiče žene na razgovor, da podijele vlastitu autentičnu priču o prošlosti i sadašnjosti, dok se zajedno okupljamo i pišemo o budućnosti.


Jedinstven chypre-cvjetno-drveni ženski miris donosi senzualnost jasmina i snagu cvijeta irisa toplo umotanu u sigurnost neodoljive baze čokoladne praline, za proslavu nadahnuća kroz tri priče stvarnih žena u temi „moj miris, moja priča o ljubavi prema sebi, za nadahnuće drugima“:

PR PR Foto: PR


Siaba Tumoe, koja je pokrenula Boo.B Ltd., za proizvodnju laktogenih pića koja pomažu majkama u stvaranju majčinog mlijeka; Matilda Velevitch, koja je prešla iz turizma u kreiranje kritičke drame 'Tri majke' i Sasha Pallari, profesionalna vizažistica i model koja je pokrenula kampanju #FilterDrop i tako preokrenula make-up transformaciju u pokret osnaživanja.

PR PR Foto: PR

Note parfema donose nam žensku snagu kroz kombinaciju svježih i moćnih sastojaka: miris započinje svjetlom mandarinom i baršunastom marelicom koje se stapaju u jedinstvenu notu jasminlak, notu koja od samog početka stvara mekanu
i kremastu teksturu. U srcu sjedi prekrasan iris, temeljni element mirisa, dok bujni Gardenia Brazil NaturePrint ® donosi glatku nježnu cvjetnost pojačanu blistavim dodirom opojne note Orange Brandy Smell The Taste™. Kako se miris opušta, pokazuje izrazitu drvenastu pozadinu vetivera i jantarne Clearwood Prisme koja je uravnotežena daškom slatke čokoladne praline.

PR PR Foto: PR

Ova posebna mirisna mješavina, koju su stvorili brazilski parfumer Adilson Rato i poznata libanonska master parfumerka Honorine Blanc, bilježi snagu i neovisnost žene koja sebe stavlja kao prioritet, ostavljajući nepokolebljiv dojam slobode i ljubavi prema sebi, bilo kad i bilo gdje. Rezultat je savršen poklon koji slavi sve žene i podsjeća da stave sebe na prvo mjesto. „Nadahnuo nas je hrabri duh žene koja je sigurna u sebe i živi neustrašivo. Željeli smo u ovu kreaciju unijeti moderan olfaktivan potpis, pa smo radili na različitim teksturama - od drvenastih kombinacija do snažnih cvjetnih tonaliteta koji zajedno stvaraju odvažni potpis", kaže dvojac.

Za nadahnuće drugima iskoristite i Avonovu globalnu galeriju MOJA PRIČA JE VAŽNA na www.watchmenow.avon.com! Vaša će priča pokrenuti i vas same i inspirirati druge, a za svaku podijeljenu priču Avon donira 1 dolar u humanitarne svrhe borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama. Promijenimo svijet, zajedno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju