Prošli četvrtak u Beogradskom Salonu 1905 predstavili smo novi SmoothSkin IPL uređaj za smanjenje rasta dlačica SmoothSkin Pure Mini.

SmoothSkin, globalni lider u IPL tehnologiji sa sjedištem i proizvodnjom u Velikoj Britaniji te s više od 40 godina iskustva u razvoju, istraživanju i implementaciji IPL tehnologije, isporučuje revolucionarna rješenja za jednostavno i sigurno provođenje kućnih tretmana za smanjenje rasta dlačica.


Njihov najnoviji uređaj SmoothSkin Pure Mini najbolje opisuju dvije riječi - sofisticirana jednostavnost, odnosno revolucionarna tehnologija jednostavna za upotrebu, a upravo takva atmosfera vladala je na eventu kojem je nazočila Maja Šuput brend ambasadorica SmoothSkin brenda u Hrvatskoj.
Sofisticiranoj atmosferi svakako je doprinio spektakularni interijer barokno secesijskog uređenja s blistavim mesingom, mramorom i zlatom.
Maju je posebno razveselio Mini izdanje uređaja koji je čak 40% manji od svog prethodnika jer će od sada na čestim putovanjima zauzimati manje prostora u njenim uvijek krcatim koferima.

PR PR Foto: PR


Osim što je manji od Smoothskin Pure Fita, Pure Mini ima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, 4 kontaktna senzora za učinkovit tretman te zaštitu očiju, 2 načina korištenja te poseban nastavak za teško dosegljiva područja.
Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo iznenadila je čelne ljude britanskog SmoothSkina zavidnim poznavanjem povijesti brenda i odlikama novog proizvoda te zaradila pljesak devedesetak okupljenih uzvanika. Ovom prilikom Sara je najavila svoju ulogu brend ambasadorice za Srbiju.
Devedeset uzvanika, poslovnih ljudi, influnecera i novinara opustilo se uz razne glazbene izvedbe na pianinu, a posebnu pažnju privukao je hologramski prikaz novog uređaja SMootshkin Pure Mini koji će tvrtka ROX Beauty ovlašteni zastupnik i distributer pustiti u prodaju baš za Dan Žena. Zaista prikladno!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju