Početkom lipnja Jennifer Lopez i Ben Affleck službeno su se preselili na novu adresu, a imanje koje su odabrali nakon jednogodišnje potrage za zajedničkim domom uistinu je spektakularno. Bračni par iskeširao je 60 milijuna američkih dolara za jedno od najprivatnijih imanja u Beverly Hillsu s odličnim osiguranjem.

Galerija Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 3 +8 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu

Prema podacima dostupnim na stranicama poznate agencije za nekretnine Redfin, na imanju veličine 5,2 hektara nalazi se glavna rezidencija na dva kata s 12 spavaćih soba, 24 kupaonice i 15 kamina.

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck iskeširali su 60 milijuna dolara za svoj novi dom (Foto: Profimedia)

Kino-dvorana, teretana, bar, prostorija za masažu, privatni salon za pedikuru, manikuru i frizuru samo su mali dio luksuznih dodataka koje ima novi dom jednog od najpoznatijih parova na svijetu.

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 9 Glavna rezidencija na imanju ima 24 kupaonice (Foto: Profimedia)

Naravno, tu je i bazen s grijanjem te prostrane natkrivene terase s velikom vanjskom kuhinjom.

Gosti koji će im dolaziti u posjetu ne moraju brinuti zbog parkinga - na imanju se nalazi zatvorena garaža za 12 automobila i 80 vanjskih parkirnih mjesta. Imanje sadrži i kuću za goste od 464 kvadrata te kuću za pomoćno osoblje i čuvare.

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 3 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 4 (Foto: Profimedia)

Kada se zasite uživanja uz bazen, gosti se mogu prebaciti u zatvoreni sportski kompleks u kojem se nalazi teretana, boksački ring, teren za pickleball te prostor za razne sportske aktivnosti.

Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Beverly Hillsu - 8 Kino-dvorana u novom domu Jennifer Lopez i Bena Afflecka (Foto: Profimedia)

Tako to rade dive: J. Lo je razgledavala kade u štiklama za crveni tepih J. Lo 2019. u platformama s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Jennifer Lopez u kupovini Vrtoglave štikle Dolce & Gabbana i torba modne kuće Gucci +3 Jennifer Lopez razgledavala je kade

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju