Džemfix 4:1 novi je dodatak uspješnoj liniji Dr. Oetker proizvoda za zimnicu koji omogućava pripremu džemova s manje šećera i više punog i bogatog okusa voća.

Svježe i mirisne jagode preplavile su tržnice i trgovine, ali ujedno označile i otvorenje sezone pripreme ovogodišnje zimnice. Vijest je to koja je obradovala ljubitelje dobre, zdrave i kvalitetne hrane i one koji, unatoč dostupnosti namirnica tijekom cijele godine, uživaju u punjenju slatkih i slanih teglica za nadolazeću zimu. A kako biste u slasnim jagodama, ali i drugom sezonskom voću i povrću, uživali tijekom cijele godine, pobrinuo se Dr. Oetker predstavivši najnovijeg člana svog čarobnog svijeta zimnice. Širokoj lepezi ove poznate linije Dr. Oetker proizvoda tako se ove sezone pridružio novi pomagač pri ukuhavanju voća – Džemfix Super Plus 4:1 koji posebno štedi šećer, idealan za pripremu izrazito voćnih džemova, marmelada, pekmeza i želea. Džemfix 4:1 jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu koji će razveseliti i one potrošače koji paze na unos šećera jer se, kao što i samo njegovo ime otkriva, na kilogram voća koristi samo 250 g šećera! Osim što ćete svoju zimnicu ove godine napraviti još brže i jednostavnije, smanjeni udio šećera u vašim domaćim džemovima znači uštedu šećera, ali i zdraviji proizvod s više voćnog udjela te prepoznatljiv prirodni okus voća.

PR PR (Foto: PR)

Dr. Oetker, poznat kao proizvođač kojem je glavni prioritet kvaliteta proizvoda, lansiranjem proizvoda Džemfix 4:1, još jednom pokazuje kako prati svjetske trendove prehrane i dokazuje da uistinu sluša i razumije svoje potrošače. Promjene u njihovim potrebama i očekivanjima nagrađuje inovativnom proizvodima pa se tako ovim novitetom linija Džemfix okreće u smjeru trenda proizvoda s manje šećera.

Veliki povratak zimnice na scenu

Zimnicu čovjek priprema još od davnih vremena, a godinama su recepti doživjeli veće ili manje promjene. Uz pomagače iz asortimana Dr. Oetkera, priprema zimnice je jednostavna, a i najmanji trud se isplati kada usred zime posegnemo za staklenkom koja u sebi čuva vrijedne minerale i vitamine. Priprema zimnice, iako nekoć rezervirana pretežno za naše bake, svoj veliki povratak na scenu duguje prije svega ljubiteljima sezonskih namirnica koji u njima žele uživati cijele godine. Više ne morate biti profesionalac u kuhinji kako biste sami pripremili staklenku domaćeg džema ili marmelade. Uz Dr. Oetker priprema slatke zimnice toliko je brza i jednostavna da svoj domaći džem možete pripremiti za svega tri minute, a kušati ga već sutra za doručak. Svojom jedinstvenom recepturom pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno savladaju pripremu slatkih doživljaja u teglici koji uvijek uspijevaju.

PR PR (Foto: PR)

Kako biste bogatstvo trenutno dostupnog sezonskog voća pretvorili u ukusne džemove i marmelade za zimu tu su još i ostali dobro poznati Dr. Oetker sastojci za uspješnu i kvalitetnu pripremu slatke zimnice, potražite ih sve na www.oetker.hr. A ondje vas čekaju i nova brošura, naljepnice te mnoštvo recepata, savjeta i uputa uz koje baš svatko može napraviti svoj domaći džem za tren!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju