Ni nakon nekoliko tjedana društvenog distanciranja i samoizolacije internet ne pokazuje znakove umora kada je riječ o kreativnosti i humoru.

Korisnici društvenih mreža trenutačnu situaciju svakodnevno koriste za zabavne objave, ali i nove izazove koji se zatim munjevito šire Instagramom i Facebookom.

Jedan takav izazov koji su spremno prihvatile brojne korisnice Instagrama odvija se pod hashtagom #quarantinepillowchallenge.

U sklopu tog izazova odijevanje u izolaciji podignuto je na sasvim novu razinu. Umjesto trenirki i pidžama, brojne influencerice odijevaju - jastuk.

Tako je - jastuk koji je oko struka pričvršćen remenom i nalikuje na haljinu. A uz jastuk i remen mnoge dame potrudile su se iskombinirati i torbicu i nakit.

Iako proljeće inače znači veliki povratak haljina u našu garderobu, neko ćemo vrijeme, čini se, barem na društvenim mrežama, češće viđati žene odjevene u jastuke.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u nastavku i u našoj galeriji. Ako i sami želite sudjelovati u izazovu, vrijeme je da iz ormara izvučete najljepšu jastučnicu.

To su između ostalog napravile i neke poznate influencerice poput Luciane Fuster i Kristine Chicherine, ali i domaćih cura među kojima je Paula Sikirić. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju