Uz otvorenje nove poslovnice, Scotch & Soda svim modnim znalcima donosi novu kolekciju s odvažnim uzorcima i komadima, koju je odsada moguće kupiti i u samom srcu Zagreba u poslovnici s potpuno novim konceptom.

Galerija Scotch & Soda - 1 Scotch & Soda - 22 Scotch & Soda - 3 +18 Scotch & Soda - 4

Nakon otvorenja poslovnice Scotch & Soda u Arena Centru, taj nizozemski brend koji je svojim statement komadima zaludio sve trendsetere, u samom srcu Zagreba, na početku Dežmanova prolaza, otvara vrata potpuno novog koncepta koji je nemoguće ne zamijetiti. 

U divnom ambijentu na odličnoj lokaciji u Ilici 40 pored koje je teško ne zaustaviti se, Scotch & Soda  predstavlja novu kolekciju prepunu komada upečatljivih uzoraka i boja iz koje je teško izdvojiti samo nekoliko artikala.

Otvorenje novog koncepta okupilo je brojne influencere koji su jedva čekali pronaći omiljenu kombnaciju s kojom će upotpuniti i obnoviti proljetnu garderobu, u našoj galeriji možete pogledati kako im je bilo na otvorenju te pronaći inspiraciju za neki od budućih outfita. 

Scotch & Soda - 16 Scotch & Soda - 16 Foto: Scotch & Soda

Osim posebnog dizajna s kojim će biti lako ovog proljeća istaknuti se u masi, u novoj kolekciji brenda Scotch & Soda nalaze se i bezvremenski komadi koji će prkositi vremenu i biti in baš svake naredne sezone - od neutralnih, bazičnih komada koji se mogu uz sve kombinirati, preko haljina i košulja razgranih uzoraka koji će dodatno uljepšati toplije dane koji su pred nama.  

Osim laganih blejzera, proljetnih jakni i traper-haljina koje će ovog proljeća biti u centru pažnje, u proljetnoj kolekciji koju možete potražiti u novootvorenom konceptu Scotch & Soda na adresi Ilica 40 nalaze se komadi u raznim bojama i uzorcima za sve hrabre trendsetere koji se ne boje istaknuti u masi. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju