Praktičan model i tri nove boje IZIPIZI okvira naočala za čitanje i zaštitu od ekrana odagnat će jesenje sivilo i razveseliti sve poklonike popularnog brenda naočala

Francuski brend IZIPIZI sprema zanimljive novosti za nadolazeću sezonu jesen/zima 2017. godine. Riječ je o novom okviru naočala koji nosi zanimljiv naziv - #F.

Praktičnost, pozitivna energija i šik izgled su omiljena kombinacija brenda Izipizi

Ovaj novi model naziv duguje prvom slovu riječi "Foldable" koja nam otkriva glavnu karakteristiku – savitljivi okvir može se jednostavno preklopiti napola, lako stane u najmanji pretinac i lako ga je nositi posvuda. Iznimno lagan materijal sličan gumi, fleksibilne ručke i mini etui čine ovaj model naočala za čitanje iznimno jednostavnim i praktičnim za nošenje.

Osim novog modela okvira, IZIPIZI u hladne dane koji nas očekuju unosi i neke nove boje. Posebna, limitirana edicija naočala za čitanje i zaštitu od ekrana u nazivu Soul skriva posvetu 1960-tima kao razdoblju ludog šika, želje za emancipacijom, osvajanja svemira i eksplozije pop-soul ritmova.

Tu maštovitu i pomalo ekstravagantnu priču IZIPIZI predstavlja kroz tri nove boje okvira - noćno plavu, narančastu i smeđu. Ove tople, a istovremeno snažne nijanse uhvatit će i posljednje zrake sunca, na primjeren način oprostiti se s ljetom i u skorašnju zimu unijeti pregršt pozitivne energije.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju