Torba je najpopularniji modni dodatak bez kojeg većina žena ne izlazi iz kuće. Neophodna nam je svakodnevno i mnoge pripadnice nježnijeg spola gaje posebnu ljubav prema svojim torbicama. Neke čak imaju i čitave kolekcije torbi koje pomno biraju ovisno o outfitu, prigodi i raspoloženju.

Galerija Torba za sezonu jesen/zima H&M, 226 kn Guess, 1165 kn +12 C&A, 151 kn

Početkom svake modne sezone s veseljem čekamo vidjeti kakve su nam nove modele torbi pripremili u popularnim high street trgovinama. Neki od tih modela budu posebno traženi, a možda se neki od njih, koji će biti hit sezone, nalazi među 15 novih modela torbi koje smo izdvojili iz trgovina.

H&M, 226 kn H&M, 226 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Reserved, 299,90 kn Reserved, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Savršeno će upotpuniti svaki jesenski i zimski outfit, bez obzira na to preferirate li više veće ili manje torbe te su nosive svaki dan, kao i u posebnijim prigodama. Uz neizostavne crne i smeđe, birati možete i između drugih boja poput zelene, plave, žute i boje fuksije.

Suknje olovka kroja popularan su izbor za posao Od 30 kuna: 10 midi suknji koje su savršene za odlazak na posao

Među omiljenin modelima za prijelazno razdoblje su kožnate jakne Od 139 kuna: 15 modela jakni koje je već sad dobro imati u blizini

Kraj kolovoza, odnosno početak rujan pravo je vrijeme za kupovinu nove torbe koja će vam biti dobra "saveznica" u slaganju modnih kombinacija za nadolazeću sezonu pa svakako provjerite naš izbor iz trgovina.

Pull&Bear, 199,90 kn Pull&Bear, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

A.S.98 (Rodea), 2569 kn A.S.98 (Rodea), 2569 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

C&A, 151 kn C&A, 151 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju