Modna industrija ne prestaje s lansiranjem odjevnih komada koji iste sekunde izazivaju podjelu mišljenja. Primjerice, kontroverzni trend prljavih traperica ovih je dana potaknuo brojne rasprave na društvenim mrežama.

Galerija Jennifer Lopez odobrila trend naoko prljavih traperica Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. +4 Jennifer Lopez u šopingu

Glavni krivac za to je Jennifer Lopez koja je snimljena prilikom kupovine u luksuznoj losanđeleskoj robnoj kući Neiman Marcus. Latino diva bila je odjevena u traperice predimenzionirana kroja s izraženim mrljama koje je nekoliko dana prije toga nosila i na setu svog novog filma "Unstoppable".

Jennifer Lopez na setu svog novog filma u predimenzioniranim trapericama Jennifer Lopez na setu svog novog filma u predimenzioniranim trapericama (Foto: Profimedia)

Tada ih je kombinirala uz sivi pulover i gležnjače brenda Timberland s ravnim potplatima, a ovaj put uz njih je odjenula smeđi pulover i kombinaciju zaokružila smeđom torbom Birkin od brušene kože.

Jennifer Lopez u šopingu Jennifer Lopez u šopingu (Foto: Profimedia)

Dosad su nam s modnih pista stigle poderane i isprane traperice, a sada su dizajneri otišli korak dalje i napravili modele s lažnim mrljama zbog kojih traperice djeluju iznošeno i prljavo. Očekivano, reakcije na ovaj trend poprilično su burne.

Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Mnogi smatraju kako je u pitanju čak i izrugivanje siromaštvu, a na tržištu se mogu pronaći i skupocjeni "iznošeni" modeli koji koštaju pravo malo bogatstvo. Jennifer je prigrlila ovaj trend, a biste li vi nosili ovakve traperice otkrijte nam u anketi.

Biste li nosili ovakve traperice?

glasova:

Jennifer Lopez prigrlila je trend naoko prljavih traperica Jennifer Lopez prigrlila je trend naoko prljavih traperica (Foto: Profimedia)

Wow! J.Lo ima brutalno dobre nove čizme, ali u njima jedva hoda Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Jennifer Lopez u čizmama brenda Casadei Haljina brenda Coach +3 Čizme Blade brenda Casadei

J.Lo nosi kaput kojem ne bi odoljela nijedna ljubiteljica blještavila Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Valentino Jennifer Lopez +0 Valentino, haute couture, jesen/zima 2023.(2024. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju