Nova di-go receptura za tako dobar kruh koji vraća u djetinjstvo
Nova di-go receptura za tako dobar kruh koji vraća u djetinjstvo (Foto: PR)
Zdravlje & prehrana

S kratkom i jednostavnom recepturom pripremite kruh bez nereda u kuhinji

28-09-2023 Piše Zadovoljna.hr
komentari

Na održanoj kulinarskoj radionici u zagrebačkom kitchen studiju Kuhaona omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.

Proizvodi nose oznaku 100 posto vegan i razvijeni su u suradnji s nutricionistima. Gotova mješavina za fini domaći kruh omogućava bezbrižnu pripremu ukusnog domaćeg kruha koji će nas svojim mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo, a k tome je izvor bjelančevina i vlakana te ne sadrži E-brojeve.

U trendu Božićni kolačići Nema čega nema Za vas smo složile bogat popis recepata za božićne kolače, sitne i kremaste Andrej Plenković s obitelji u posjeti Papi Lavu XIV. Elegantno izdanje Pogledajte elegantnu kombinaciju Ane Maslać Plenković za posjet Papi Danijela Martinović na koncertu Božić s Danijelom u Zagrebu 2025. - 3 Glamurozna i elegantna Haljina Danijele Martinović baš je kraljevska, perfektno joj stoji, a savršen je izbor za druženja u prosincu

Za ljubitelje laganijih, ali istovremeno aromatičnih i bogatih okusa, tu je gotova mješavina za mediteranski kruh i pizze, također bez aditiva i konzervansa.

Gotova mješavina za multigrain kruh donosi novo iskustvo pripreme domaćeg kruha, a zahvaljujući sjemenkama sezama, lana, suncokreta i prosa može obogatiti nutritivnu vrijednost svakog jela. Multigrain kruh nema aditive ni konzervanse, a bogat je manganom koji doprinosi normalnoj funkciji metabolizma.

Di-go kruh Di-go (Foto: PR)

Nove di-go mješavine za kruh pripremi kruha i peciva daju novu dimenziju. Svako domaćinstvo sada može imati svježe pečen kruh bez nereda u kuhinji. Nije ih potrebno mijesiti, samo promiješati s kvascem i ispeći.

U svakom je pakiranju gotovih mješavina za kruh i di-go kvasac od sedam grama kako bi ready to make bread kit bio zaista to – praktičan i jednostavan način za pripremu pravog artisan kruha u domaćinstvu.

PR Novo iz pećnice di-go: Genijalna inovacija za sve ljubitelje domaćeg kruha

Ponosni smo što smo razvili recepturu za kruh koji uvijek uspijeva i zadržava svježinu čak i do pet dana nakon pečenja, poručio je Miroslav Botić, direktor prodaje i marketinga tvrtke Lesaffre Adriatic, u čijem je sastavu i brend di-go.

Vaših ruku djelo

S di-go mješavinama, kratkom, jednostavnom pripremom i tehnikom uspi, izmiješaj, ispeci sada i vi možete pripremiti sourdough kruh bez nereda u kuhinji. Za 600 do 700 grama svježeg kruha mješavini po izboru dovoljno je dodati samo kvasac koji se dobiva u pakiranju i vodu.

Di-go kruh Di-go receptura jednostavna je za pripremu i uspije baš svima (Foto: PR)

Pročitaj još
Pročitaj još