Courtney Cox je prošle godine priznala da se podvrgla mnogobrojnim tretmanima plastične kirurgije, a nedavno je odlučila okrenuti novu stranicu u svojem životu, u kojem više neće biti mjesta za filere bora


Prirodna sam onoliko koliko mogu biti. Svi moji fileri su se rastopili,
otkrila je Courtney Cox za magazin New Beauty.

Osjećam se bolje jer izgledam poput same sebe. Mislim da sada izgledam poput osobe kakva sam nekoć bila.

S 53 godine života glumica koja se proslavila ulogom Monice u seriji Prijatelji je napokon prihvatila svoje lice i tijelo, kao i činjenicu da svi starimo i mijenjamo. I u tome nema ništa loše.

Stvari će se promijeniti, pasti će. Prije sam se trudila da stvari ne padnu, no zbog toga sam bila umjetna. Potrebna ti je pokretljivost mišića u licu, a pogotovo ako imaš tanku kožu poput moje.

Govorim si to nisu bore, to su linije nastale zbog smijeha. Morala sam naučiti voljeti svoje lice i tijelo i shvatiti da fileri nisu moji prijatelji.

Bila sam umjetna

S istinom ju je suočila bliska prijateljica koja joj je priznala da je pretjerala s procedurama.

U tom trenutku nisam bila na nikakvom tretmanu šest mjeseci, i nisam ni shvatila kako izgledam, priznaje Courtney koja se teško odbijala holivudske liječnike kada su joj sugerirali da joj uštrcaju filere na pojedine dijelove lica.

Postoji pritisak u ovom poslu da održiš svoj izgled ne samo zato što si žena, već i zato što si slavna. Starenje nije najlakša stvar, no naučila sam svoje lekcije. Pokušavala sam spriječiti starenje, a to je nemoguća misija.

Njezinu odluku pozdravile su i brojne žene na društvenim mrežama koje su komentirale: Njezina iskrenost je osvježavajuća. Hvala Bogu, što je prestala s odlascima kod plastičnih kirurga, ona je tako prirodno lijepa žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju