Mnogi su promjene na licu Olivije Munn pripisali plastičnoj kirurgiji, ali ona tvrdi kako mladolikost svog lica održava na 100 posto prirodan način

Nakon nedavnih pojavljivanja na javnim događajima mnogi su primijetili da je lice lijepe 35-godišnje glumice Olivije Munn izgleda drugačije.

Olivia Munn kaže da su promjene na njezinom licu izazvane prirodnim načinima pomlađivanja.

Neki kažu da je podigla kapke, stanjila nos, posvijetlila kožu pa čak i korigirala bradu. Obožavatelji su obasuli njezine profile na društvenim mrežama pitanjima o licu, ali i kritikama. Što joj se dogodilo? Bila je prelijepa, nije ništa trebala dirati, jedan je od komentara.

Ona tvrdi da su sve promjene prirodno izazvane. Kako bi zaustavila kuloarske priče koje se šire po svjetskim medijima, na Instagramu je napisala što je zapravo uzrok njezinog 'novog' lica.

'Pitajte bilo koga tko me poznaje i reći će vam da volim istraživati. Uvjerena sam da moraju postojati prirodni i zdravi načini za sprječavanje starenja kože. Tko kaže da samo muškarci mogu izgledati bolje s godinama? Okrenut ćemo taj mit ako jedni s drugima podijelimo ono što smo naučili. Ovo su moja 4 savjeta koja su pomogla teksturi i obliku mog lica.

1. Izgubila sam 6 kilograma. Održavam težinu sa sat vremena vježbe pet puta tjedno. Gubitak kilograma stanjio je moje obraze i područje vilice. Vježbanje se sjajno za vašu kožu jer potiče dotok krvi u lice i tako je pomlađuje.

Pustila sam da mi obrve malo izrastu na vrhu i onda ih počupala na dnu. Dala sam im horizontalni luk i automatski razvedrila svoje oči.

2. Preoblikovala sam obrve. Uvijek sama sređujem svoje obrve i mislila sam da moram imati visoki luk. Onda mi je kozmetičarka rekla da tako izgledam kao da se mrštim. Pustila sam da mi obrve malo izrastu na vrhu i onda ih počupala na dnu. Dala sam im horizontalni luk i automatski razvedrila svoje oči.

3. Riješila sam se sunčanih pjegica. Voljela sam svoje pjegice, ali u posljednjih nekoliko godina vidjela sam da se one spajaju s drugim pjegicama i tako stvaraju velike tamne mrlje. One sprječavaju vašu kožu u reflektiranju sunčanih zraka i daju vam ten bez sjaja. Zato sam prošle godine marljivo svaki večer brisala lice sa sredstvom za uklanjanje pjegica i sada boja mog lica izgleda ujednačeno, a tamne mrlje nisu toliko primjetne.

4. Japanski slatki krumpir s visokim udjelom hijalurona. Postoje kapsule s hijaluronskom kiselinom, ali mislim da je najbolje unositi je u organizam konzumiranjem namirnica koje je prirodno sadrže.

Još uvijek tražim rješenje za bore koje se stvaraju na vratu. Mislim da bi akupunktura mogla biti odgovor. Kada saznam više, javit ću vam.'

Olivia samo jedna u nizu slavnih dama za koje se 'šuška' da nisu odoljele plastičnoj kirurgiji. Pretprošle godine puno se pisalo o novom licu Renee Zellweger, a nagađa se da je se i Uma Thurman pomladila uz pomoć plastične kirurgije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju