Poznati brend L'Occitane od nedavno se može pohvaliti svojim prvim gurmansko-aromatičnim mirisom. Radi se o jedinstvenom parfemu naziva 'Terre de Lumiere', a zbog čega je toliko poseban provjerite u članku

Kao inspiracija za parfem Terre de Lumière poslužila je prekrasna Provansa i zlatne zrake koje je obasjavaju kada sunce zalazi, u taj "zlatni sat". Tako je L'Occitane uhvatio sjajnu esenciju tog zlatnog trenutka i pretočio je u jedinstveni parfem.

Gornje note mirisa čine bergamot, sjeme ambrete i ružičasti papar, a srednju notu čini med lavande, dok donje note obogaćuju cvijet bagrema, esencija gorkog badema, tonka i bijeli mošus.

'Prvi gurmansko-aromatični L'Occitane parfem inspirirali su Provansa i zalazak sunca'

Jednostavnost utjelovljena u Provansi poslužila je kao inspiracija za dizajn bočice parfema te ova bočica tako predstavlja svu snagu Provanse. Kapica kao da je zarumenila od svjetlosti i upila tinjajuće boje neba.

Bočica zaobljenog, senzualnog oblika kao da je potopljena u čistu svjetlost Provanse i čuva sve do zadnje zrake sunca. Jednostavno elegantna i klasična, utjelovljuje jarke, zlatne nijanse ove zemlje okupane jedinstvenom svjetlosti.

L'Occitane novitete čine i nježni gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, balzam za ruke i mirisni sapun koji dijele ime i tonove s jedinstvenim parfemom.

Stvaranje mirisa

Na stvaranju mirisa radile su tri kreatorice parfema: Calice Becker, Shyamala Maisondieu i Nadege Le Garlantezec. Tako je priča o stvaranju Terre de Lumière također priča o susretu tri žene koje povezuje ista strast.

U savršenom skladu jedna s drugom, kao da im je bilo suđeno da zajedno stvore ovu predivnu interpretaciju zlatnog sata. Dok je Shyamala prenijela svoja neodoljiva sjećanja na med lavande u aromatičnu dimenziju, Nadege je dodala ukusne note s naznakama badema koje otkrivaju svoje osvježavajuće i tople dimenzije.

Konačno, Calice je ovaj jedinstveni miris obogatila sjajnim, sunčanim cvjetnim tonovima, istodobno blistavim i senzualnim. Iz susreta tri divna uma stvorena je odvažna i skladna, ženstvena i višedimenzionalna interpretacija zlatnog sata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju