Keira Knightley potkraj svibnja ove godine postala je mama po prvi put, a svojoj princezi nadjenula ime Edie. Britanska glumica brzo se vratila u fit formu, a medijima priznala da nikad nije bila zadovoljnija svojim tijelom


Keira Knightley
nikad nije bila tipična holivudska glumica. Iako se proslavila ulogom u mega popularnom serijalu 'Pirati s Kariba', javno je izrazila nezadovoljstvo korištenjem Photoshopa na filmskim plakatima kako bi njeno tijelo postalo bujnije.

Britanska mršavica bila je zaštitno lice nekoliko kozmetičkih kuća, no unatoč slavi i uspjehu priznala je da nije oduvijek bila zadovoljna svojim tijelom.

'Znala sam se uhvatiti kako se gledam ispred ogledala i pitam kad bih barem imala drugačije noge ili ruke. A onda prođeš trudnoću, porod i dojenje djeteta i pomisliš: wow, moje je tijelo zapanjujuće.'

Od poroda kćerkice Edie prošlo je oko četiri mjeseca, a Keira se zahvaljujući brzom metabolizmu i brizi oko malene, vrlo brzo vratila u top formu.

Majčinstvo i sreća na privatnom planu joj očigledno itekako pristaju, jer glumica zrači posebnim sjajem i plijeni poglede čak i kada šeće sa suprugom Jamesom Rightonom u najjednostavnijoj modnoj kombinaciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju