Početak proljeća mnogi koriste za renovacije i makeovere, a na proljetno preuređenje interijera odlučio se i zagrebački kafić Cat Caffe. S otvorenjem terase predstavili su i svoj novi izgled u vedrim ružičastim i svjetlozelenim tonovima, a i mace i njihovi vlasnici sada još više uživaju.

Galerija Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 2 Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 3 Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 7 +7 Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima

Prelijepo uređeni interijer u proljetnim bojama lako će privući goste te će biti spreman kada kafićima bude dopušten rad i unutra. Za sada možemo uživati u fotografijama svježe preuređenog kafića, a kavu ili neki od maštovitih napitaka zagrebačkog Cat Caffea popiti na njihovoj sunčanoj terasi.

Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 4 U novom ambijentu zagrebačkog Cat Caffea i mace još više uživaju (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Cat Caffe se ponovio, a njegovi voditelji ističu kako su ono o čemu su maštali uspjeli pretvoriti u stvarnost. Ambijent ugodnog kafića u Kušlanovoj 6 u Zagrebu koji za svoje napitke koristi veganske sastojke, sada je još prozračniji i vedriji te, prije svega, još više cat friendly.

"Malo Slatko": Čudesne torte iz Samobora koje oduševljavaju izgledom i okusom Čudesne torte koje rade prijateljice Maja i Gabi iz Samobora - 12 Čudesne torte koje rade prijateljice Maja i Gabi iz Samobora - 9 Čudesne torte koje rade prijateljice Maja i Gabi iz Samobora - 8 +8 Čudesne torte koje rade prijateljice Maja i Gabi iz Samobora - 3

Mace su se već fino smjestile u svoje nove ležajeve, dobile su puno mjesta za odmaranje i igranje, a rado će svratiti i na terasu, gdje nestrpljivo čekaju svakog gosta.

Preuređeni interijer zagrebačkog Cat Caffea u ružičastim i svijetlozelenim tonovima - 10 Sunčana terasa zagrebačkog Cat Caffea (Foto: Cat Caffe Zagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju