Za sezonu jesen/zima 2022./2023. IGI&CO nudi mušku i žensku kolekciju obuće izrazito urbanog i dinamičnog karaktera.

PR PR Foto: PR

Širok izbor proizvoda Igi&Co za žene: klasične beatles cipele, natikače od brušene kože, elegantne gležnjače s patentnim zatvaračem i širok izbor tenisica. Cipele s vezicama koje su istaknute potpetice učinile agresivnijima. Cipele na visoku petu, koje odlikuje prekrivena platforma i široka peta, idealne su za žene koje žele izgledati sofisticirano, a istovremeno se osjećati ugodno u svakoj prilici. Paleta boja je raznolika: crna, siva, tamno smeđa, boja blata, plava, kožna i bordo, ukrašena šljokicama, kamenčićima i metalnim detaljima.

Za muškarce izbor proizvoda Igi&Co uključuje šik modele i tenisice u duhu boravka na otvorenom.
Mekana i fleksibilna obuća, nove, agresivnije linije, brogue cipele od antilopa i teleće kože, tenisice, natikače, oksfordice, gležnjače, vojničke čizme i natikače.
Sofisticirani materijali preoblikovani kako bi ostali cijenjeni: materijali za muškarce koje morate imati kao što su teleća koža, antilop i podmazani nubuk. Obuća u modernim kombinacijama boja, posvećena detaljima i zanatski izgled. Konačno, boje su one koje muškarci najviše vole: od crne do sive preko boje blata i tamnosmeđe do plave i šumsko zelene.

PR PR Foto: PR


Tehnologija na vašim nogama: IGI&CO GORE-TEX

Riječ je o kolekciji punoj potpune dinamike, gdje mješavina materijala i tehnologija pomaže u povećanju učinkovitosti.
Bitna je suradnja s Gore-Texom koji zahvaljujući membrani vrhunske tehnologije omogućuje izradu prozračne, vodonepropusne i vrlo udobne obuće. Ponuda Igi&Co Gore-Tex uključuje širok izbor muške i ženske obuće.

• Vodootporno i prozračno na 360°. Mikroskopske pore membrane GORE-TEX, nanesene na gornjište, sprječavaju prodor kiše i vode u cipele, dok prekomjerna toplina i znoj lako izlaze, ostavljajući stopala suhima i udobnima.
• Klimatska udobnost: stopala su zaštićena i od hlađenja i od pregrijavanja.
• Ekstremna funkcionalnost povezana s modernim dizajnom.

PR PR Foto: PR

Sve prednosti membrane GORE-TEX, zajedno s posebnom tehnikom proizvodnje i strogim standardima kvalitete, doprinose stvaranju jedinstvenog proizvoda za udobnost u svim klimatskim uvjetima.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju