Ukoliko se na vašem popisu kvaliteta koje idealni muškarac mora zadovoljiti nalazi i gusta kosa, taj podatak odmah izbrišite s liste. Istraživanje provedeno među ženama pokazalo je kako su ćelavi muškarci bolji ljubavnici

Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je kako su muškarci kojima nedostaje koja dlaka na glavi puno kreativniji u seksu i obećavaju ludi prvod u spavaćoj sobi.

Gubitak kose kod muškaraca često je nasljedan, a uzrokuje ga povećana proizvodnja muških hormona. Zbog veće razine hormona, ćelavi muškarci imaju jači seksualni nagon.

Dvije trećine ispitanih žena potvrdile su kako im je puno draže kada muškarci vode brigu i o dlakama na ostalim dijelovima tijela.

Da ćelavost može biti seksi pokazuje i to što sve više muškaraca brije kosu iako imaju sve dlake na glavi. Ćelavi izgledaju samouvjerenije, opasnije i seksipilnije.

Ono što im se najviše sviđa su obrijana prsa, pa čak i područje ispod pazuha. Duge dlake ispod ruku smetaju 80 posto žena.

Manjak dlaka na tijelu sviđa se i muškarcima koji najviše vole kada ih žene iznenade odlaskom na brazilsku depilaciju. 75 posto ispitanika potvrdilo je kako najviše vole voditi ljubav sa ženama koje su skroz obrijane ili su se podvrgnule brazilskoj depilaciji.

Glumica Eva Longoria potvrdila je kako joj je baš ta intimna depilacija, koju je otkrila prije nekoliko godina, potpuno promijenila seksualni život, a tog recepta drži se i Angelina Jolie.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju