Ako ste godinama bile gorljive obožavateljice glatkih muških prsa vrijeme je da se priklonite novom trendu, jer dlakavci su ponovno 'in'. Čak je torzo najseksipilnijeg muškarca današnjice Hugha Jackman čupav.


Glatka, primamljiva muška torza godinama su predmet želje ženskih snova. David Beckham, Daniel Craig izazivali su ništa manje negoli uzbuđenje u slatkim maštarijama. Ali posljednja istraživanja pokazuju kako se dlakava prsa vraćaju na velika vrata. Dlakavci, dobro nam došli natrag!

Beckhama i Craiga iz igre su izbacili surovi muškarci Clive Owen, Hugh Jackman i najnovija američka macho TV zvijezda Jon Hamm koji tumači ulogu Don Drapera u Mad Menu.

Mučki torzo je područje koje žene obožavaju, mjesto u koje najviše gledaju dok su u krevetu. Ona tu voli spustiti glavu, zaspati ili češkati vas.

Razlozi 'protiv' dlakavih muških prsa

Prije svega suočavanje s dečkom koji posjeduje 'tepih' za tip žena koje ne podnose dlake pod svojim prstima je veliki šok. Nakon mjeseci prihvaćanja tog ukrasa slijedi korak k kozmetičkom tretmanu, depilaciji. Razlozi zašto bi to vaš voljeni trebao učiniti su doista maštoviti.


'Ne ne možeš me sramotiti na plaži, ne ne smiješ raskopčati gumb na košulji jer 'divljakuše' koji iznutra vire nisu za ničije oči, ne mogu više podnijeti taj miris znoja. Naposljetku slijedi najgore 'ti si primitivni dlakavac!'.

I kada ga naposljetku uvjerite da se oprosti od dlakavih prsa, slijedi krah veze jer on je uvjeren kako ga želite feminizirati.

Trend glatkih prsa nastupio je devedesetih, doduše oduvijek su sportaši bili pobornici depilacije, iz praktičnih razloga. No razlog da svoje pločice oslobode 'tepiha' pronašli su i glumci, primjerice Brad Pitt koristio je svaku priliku da papparazima ustupi pogled na svoj glatki torzo. Rekli bi napokon, jer Davida Hasselhoffa uistinu je postalo teško gledati kako pretrčava plažom s čudovištem na prsima.

Na kraju ipak smo programirani na lijepo, a k tomu i čisto, što definitivno nije odlika 'žbunja', tvrde obožavateljice glatkog torza.


Razlozi 'za' dlakava prsa

O da s ovim gore navedenim nikakao se neće složiti pobornice 'plišanih medvjedića'. Jer one ne traže još jedno žensko u vezi, one traže gorilu, Tarzana koji će ih spasiti od metro i homo vrsta.

One svog muškarca ponosno pokazuju na plaži i obavezno mu otkopčaju prva tri gumba košulje prilikom večere s prijateljima, unatoč sveopćem zgražanju.

One se vole 'osloniti' na njegova prsa!

Na njihovim zidovima vrište posteri Tom Sellecka, princa Charles i najnoviji Hugha Jackmana. One prebacuju program kada na završnici nogometne utakmice igrači razmjenjuju majice.

One mrze mamine sinove, oni su za njih poput muškaraca bez glave, one ne vole muškarce bez dlaka jer oni plaču više od njih. One žele muškarce s dlakavim prsima, grrrrrrrrrrr!!!!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju