Budući da se bliži već petom desetljeću, britanskog glumca počinje hvatati kriza srednjih godina. Neće se smijati, smetaju ga bore i kilogrami, i žali zbog propalih veza

Britanski zavodnik Hugh Grant toliko je zabrinut zbog debljanja da je odlučio od redatelja zatražiti da se u 2010. ne smije.

Budući da je glumac već nekoliko puta čuo komentare kako nasmiješen izgledao debeo, odlučio je biti ozbiljan jer se tada između ostalog niti ne vide njegove bore na licu. Približavanje pedesetom rođendanu Granta je potaklo na razmišljanje o svojim prijašnjim propalim vezama.

Budući da je glumac već nekoliko puta čuo komentare kako nasmiješen izgledao debeo, odlučio je biti ozbiljan

'Imao sam sjajne partnerice. Znam da su prekidi moja greška, jer su one zaista bile fenomenalne. Ali nisam se znao nositi s njima' otvoreno je priznao.

Sarah Jessica u čvrstom zagrljaju Hugha Granta

Osim s Elizaberh Hurley s kojom je ostao u sjajnim odnosima, Grant je bio i u vezi s londonskom pripadnicom visokog društva, Jemimom Khan.

Grudi izvan haljina: trend među ljepoticama

Grantovo narušeno samopouzdanje još su više poljuljali američki mediji koji su napisali kako u novom filmu 'Što je novo s Morganima?' ima više kemije između njega i medvjeda, nego između njega i filmske partnerice Sarah Jessice Parker.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju