Jedan od najtalentiranijih nogometnih gajstarbajtera Ivan Rakitić jednako je zanimljiv i izvan terena. Ima svoju internet stranicu, voli se uređivati, slušati cajke, a nedavno mu je srce zarobila bivša Miss Austrije Tatjana Batinić

'Drago mi je što moja djevojka radi, no sigurno će doći vrijeme kada će joj ostanak kod kuće biti na prvom mjestu. To nije staromodno, već moderno razmišljanje' tvrdi Rakitić

'Kad sam je prvi puta ugledao odmah mi je bilo vruće oko srca. Brzo sam se zaljubio u njezine oči i osmijeh' priznaje Ivan kojeg je bivša Miss Austrije potpuno osvojila.

Reprezentativac austrijskog nogometnog kluba Schalke nakon nešto više od dva mjeseca veze osjeća kako je Tatjana ona prava pa nastoji biti jako romantičan. Najradije zajedno večeraju uz svijeće i molitvu, a na pitanje je li ljubomoran odgovara kako misli da ne pretjeruje.

Tatjana Batinić studira novinarstvo, u slobodno vrijeme predaje vjeronauk te radi kao uspješan model. 'Drago mi je da radi, no sigurno će doći vrijeme kada će joj ostanak kod kuće biti na prvom mjestu. To nije staromodno, već moderno razmišljanje' tvrdi Rakitić te dodaje kako za sada svoju djevojku podržava u svemu što radi.

Ipak, poželi li se slikati za Playboy to će prvo morati raspraviti s njim.'Ukoliko Tatjana procjeni da je to dobro za nju ja joj to neću braniti' uz osmijeh je rekao Ivan.

Zbog ljubavi prema uređivanju Ivan je dobio nadimak hrvatski Beckham, no to ga ne smeta. Nakon tuširanja uživa u mazanju kremicama, a pazi i na odijevanje. Voli boje i elegantnu odjeću, a za svečanije prilike voli odjenuti i šljokice.

Medije ipak najviše zanima njegova frizura koja je postojana bez obzira na vremenske uvjete na terenu, no zbog čestog bojanja Ivan je počeo gubiti kosu. 'To mi je bolna točka, no radije ću biti ćelav nego nositi tupe' rekao je Rakitić.

Na pitanje o cajkama, glasno je rekao kako ih voli, a njegov najdraži pjevač i dobar prijatelj je Mile Kitić.

Sve o mladom i talentiranom igraču možete doznati i na njegovoj 3D internet stranici koju je samo u prva dva dana posjetilo više od osamsto tisuća ljudi.

Više na stranici Red Carpeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju