Janko Volarić Popović će danas stupiti u brak s djevojkom Jelenom Veljačom. Pitali smo ga vjeruje li da cijeli život može biti vjeran jednoj ženi i bi li Jeleni mogao oprostiti nevjeru

Glavni glumac u seriji 'Najbolje godine' i uskoro suprug Jelene Veljače posebno se veseli ovogodišnjem Štefanju kada će se zavjetovati na vječnu ljubav. Janko je siguran kako je pronašao ženu svog života, a razmišljajući o tome bi li mogao oprostiti nevjeru, zaključio je kako bi pokušao.

Vjerujete li da ste u godini koja je na izmaku donijeli neke zaista dobre odluke i koje su to?
- Bilo je nekih dobrih i nekih očajnih, ali zaruke kao lijek za migrenu moj su najbolji potez u ovoj godini, kao i logičan slijed liječenja te opake bolesti.

Što biste izdvojili kao svoj najveći ovogodišnji uspjeh?
- Preživljavanje utjecaja medija i okoline na moju vezu, na dva velika ispita na akademiji, nekoliko dobrih scena u 'Najboljim godinama', na predstave u Varaždinu i ITD-u i na prelazak mog sina u šesti razred. Uspjeh je i to što sam još relativno normalan u ovom ritmu života.

Jelena Veljača na Štefanje pred oltarom

Gdje ćete dočekati Novu Godinu?
- Nemam pojma. Na žalost ili na sreću, ova godina je previše kaotična te imam osjećaj kao da je doček Nove Godine zaista daleka budućnost.

Vjerujete li u 'onu staru' kako na Staru godinu morate nositi nešto crveno za sreću?
- Ne, uglavnom nisam praznovjeran. Mislim da je bitnije nositi nešto toplo na Staru godinu.

Vesele li vas više putovanja ili mirnija, intimna proslava u krugu prijatelja?
- Teško mi je izabrati. I jedno i drugo može biti odlična verzija proslave ovisno o tome kako se stvari poklope.

Imate li novogodišnju želju?
- Imam ih nekoliko i ne bih ih dijelio ni sa kim.

Donosite li novogodišnje odluke?
- Bavim se tim odlukama jednu minutu na Staru godinu i odbacujem ih minutu poslije. Stara godina je super za tulum ili prisjećanje na proteklu godinu, ali mislim da su neki drugi dani u godini bolji za donošenje novih, velikih životnih odluka. Kada donesem neku odluku polupijan u 23.43 drugo jutro je najčešće ni ne pamtim.

Ponekad imam sliku kako Jelena odlazi, a ja sa ciganima provodim noć s komadićima čaša u čelu, ali vjerujem da se to neće dogoditi.

U seriji najbolje Godine vaš lik je zaručnica ostavila pred oltarom. S obzirom na skorašnje vjenčanje s Jelenom, strahujte li od takvog događaja u stvarnosti?
- Iskreno ne. Mislim, ponekad imam sliku kako ona odlazi, a ja sa ciganima provodim noć s komadićima čaša u čelu, ali vjerujem da se to neće tako odviti.

Vjerujete li da muškarac može provesti život s jednom ženom?
- Otkad sam u ovoj vezi vjerujem.

Biste li mogli oprostiti nevjeru?
- Uvijek sam u životu mislio da to nikada ne bih mogao, ali zadnjih dana sam puno razmišljao o tome i zaključio da bih uz teške patnje Jeleni pokušao oprostiti i takvu strahotu. Ne znam bi li veza preživjela, ali ne bih ju odmah otkantao. Možda bih ju zadavio, ali na kraju bih joj probao oprostiti. Nisam siguran da bih uspio, ali velim, probao bih.

Koliko razmišljate o odjeći koju nosite, trošite li puno na odijevanje?
- Trošim prilično malo i nemarno. Kada kupujem, kupujem dobro, ali to nije često. Frustrira me što mi se velika većina stvari koje se nude ne sviđaju i moram se svojski potruditi da nađem nešto što mi se sviđa, a za to često nemam živaca ni vremena s obzirom na život na setu. Velim, nažalost jer jako volim lijepo, pa i lijepu odjeću.

Koliko vaša djevojka Jelena Veljača ima utjecaja na vaš stil odijevanja?
- Trudi se pomoći mi u potragama i upoznala me s nekim ljudima i dućanima za koje nisam znao tako da mislim da je prilično utjecala na moje izbore bez obzira što često nemamo isti ukus.

Kako vidite svoju budućnost?
Nisam baš siguran, ne bih htio cijeli život ovako maratonski raditi i nadam se nekom obratu. S obzirom da u siječnju krećem snimati svoj prvi film polažem nade u detaljnije pripreme i rad na ulogama koje ću raditi, te na odmore zadužene za punjenje baterija između projekata te na malo više prilika za uživanje u obiteljsko-ljubavnom životu. Htio bih jednom imati kćer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju