U moru stvari koje žene rade, a muškarci ih nikako ne mogu razumjeti postoje one koje im zadaju dodatne glavobolje. Pripadnici jačeg spola ne shvaćaju kako žene podnose bol koju izaziva depilacija voskom,a boje se kukaca te zašto posvuda ostavljaju gumice za kosu

Gumice za kosu

Kosa je ženin najbolji prijatelj, a dobra frizura može izvući i najgoru odjevnu kombinaciju. Kako bi frizura blistala ženi su potrebne gumice, kopče i ukosnice. No, muškarcima nikako nije jasno zašto posvuda moraju pronalaziti ponešto od toga. Jedan od apela koji su uputili ženama je: pronađite jedno, centralno mjesto na kojem ćete držati sva pomagala za kosu.

Strah od kukaca

Veliki broj pripadnica ljepšeg spola vodi tešku bitku sa strahom od kukaca, a to izluđuje muškarce. Nije im jasno kako netko tko se boji bubica može redovito stavljati vrući vosak na svoje tijelo i depilirati se.

Tračanje

Izgleda kako je jedna od stvari koju muškarci nikada neće shvatiti ženska potreba za tračanjem. Žene to mogu raditi uvijek, svugdje i s bilo kime. Gledano njihovim očima to je poput sapunice koja nikada ne prestaje i izluđuje ih.

Izgleda kako je jedna od stvari koju muškarci nikada neće shvatiti ženska potreba za tračanjem.

Hormoni

Svaki mjesec se ponavlja ista priča. Oni dani u mjesecu žene pretvaraju u čudovišta koja u svemu pronalaze razloge za svađu, a kada taj period prođe opravdavaju se činjenicom da su im divljali hormoni i da ih je to iznenadilo. Muškarci ne razumiju kako žene može iznenaditi nešto što se ponavlja svaki mjesec u isto vrijeme?

Vjenčanje

Jedna od stvari koja muškarcima nikada neće biti jasna je i zašto žene toliko vole sjaj vjenčanog prstena na svojoj ruci. Za mnoge je odlazak pred oltar važan trenutak, pa vrše pritisak na partnere koji ne razumiju zašto veza puna ljubavi i razumijevanja nije dovoljna.

Cipele

Veza između žena i cipela je neraskidiva. I dok visoke potpetice najviše vremena provode u kutijama u ormaru rijetko koja pripadnica ljepšeg spola će pristati živjeti bez njih. Muškarcima koji dva para cipela smatraju luksuzom nikako nije jasno zašto.

Stav

Ženski stav je neistraženo područje u koje se rijetko tko usuđuje zaviriti. Obično izlazi na vidjelo nakon tri mjeseca veze. Taman kada se muškarac navikne na mirnu osobu punu razumjevanja za njegovo ponašanje dolazi do preokreta. Odjednom je pored njih osoba koja se razumije u sve i o svemu ima svoj stav. Zašto?

Zašto žene govore jedno, a misle drugo?

Ova misterija izluđuje muškarce koji se vode za poslovicom 'što na umu to na drumu'. Njihov jednostavni svijet nije spreman za ženske zagonetke koje ih izluđuju.

Dobar dečko vs pravi frajer

Svaka žena traga za dobrim dečkom koji će biti uz nju i s kojim će moći planirati život, no kada se takav pojavi na njezinom pragu on odjednom dobiva nadimak papak i počinje potraga za frajerom. nakon što završe slomljenog srca i razočarane utjehu traže u dobrom dečku i priča se ponavlja.

Izgleda kako su muškarci stvarno s Marsa, a žene s Venere!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju