Pomoću silikonskih nastavaka za penis možete si uljepšati aktivnosti u krevetu, pa čak i povećati svoj ugled.

S malo dobre volje i humora možete poboljšati svoj seksualni život. Pitate se kako? Jednostavno. Malim elastičnim silikonskim nastavcima u različitim bojama. Ali to nije sve. Ako ih predložite kao novu seksualnu igračku, povećat ćete svoj ugled, i to ne samo seksualni. Dovoljno je da pravilno objasnite svoju želju. Najprije pogledajmo što nikako ne smijete reći iako je nešto od toga možda i istina. 

Prvo: Nikada nemojte svojoj partnerici početi objašnjavati da želite učiniti seksualni život zanimljivijim jer bi to moglo značiti da vam je trenutačan seksualni život dosadan. 

Drugo: Ne spominjite da biste željeli pokušati nešto novo jer nitko ne želi biti vaš pokusni kunić. Ili pak? 

I treće: Nikada, ali stvarno nikada nemojte priznati da ste nesigurni u veličinu svog alata jer u tom slučaju igrica koju ste planirali neće biti nimalo zabavna. 

Sad kad znate što ne smijete, vjerojatno se pitate što je dopušteno i kako ćete nastavcima za penis poboljšati svoju reputaciju. 

Kako biste to postigli, potrebna je samo jedna stvar: vaš partner mora znati da nastavak za penis nećete koristiti zbog sebe, nego zbog njega ili, vjerojatnije, zbog nje. 

I što ženu očarava više od činjenice da njezin partner stavlja njezino zadovoljstvo ispred svog užitka? Što je može očarati više od toga da njezin partner ima toliko mašte da se sam dosjetio toga da će joj pružati ultimativni orgazam? (Naime, posebnost nastavaka za penis izbočenja su koja se mogu ugodno trljati uz G-točku. Znamo kakva čuda G-točka radi.) 

Naposljetku ćete svojim prijedlogom postići rezultate, a vaša briga za njezin užitak je jamstvo da se u vas može pouzdati.
Je li vas možda strah da ćete ostati uskraćeni? Ne mora vas biti! I za vas su se pobrinuli: novi nastavci za penis izrađeni su tako da glavica penisa ostaje slobodna te time osiguravaju obostran užitak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju