Justin Timmberlake je muškarac s najviše stila. Na sam vrh popisa stavio ga je časopis GQ, a dobitnik Grammyja i dečko lijepe Jessice Biel tvrdi kako je za sve kriv njegov očuh koji je prilikom odlaska na posao izgledao kao Richard Gere u filmu Američki žigolo

'Smisao za oblačenje naslijedio sam od svog očuha Paula Harlessa. On je svaku večer prije spavanja pripremao odjeću za idući dan i ujutro odlazio na posao u banku. Izgledao je kao Richard Gere u filmu Američkom žigoli', pohvalio je Justin svog očuha.

Tenisice sam počeo nositi uz odijelo iz praktičnih razloga. U cipelama ne bih mogao plesati bez da se povrijedim, pojasnio je Justin.

Časopis GQ pohvalio je Justina za odličan stil te volju da preuzme rizik u modi i odjene ono što se drugi ne bi ususdili. Dvadesetosmogodišnji pjevač voli stvarati trendove pa je baš on pokrenuo trend nošenja kape, trodjelnog odijela i tenisica umjesto muških cipela. 

'Tenisice sam počeo nositi uz odijelo iz praktičnih razloga. U cipelama ne mogu plesati jer su pretvrde i ne bih mogao izvesti potrebne pokrete bez da se povrijedim', pojasnio je Justin koju je slavu stekao s boy bendom N Sync, a u solo vode se otisnuo 2002. godine.

Justinu ova nagrada nije mogla doći u boljem trenutku jer je u sklopu njujorškog tjedna mode predstavio drugu kolekciju iz linije William Rast koju je 2006. pokrenuo s prijateljem iz djetinjstva Traceom Ayalom. Liniju su nazvali po svojim djedovima koji mogu biti itekako ponosni na njihov uspjeh.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju