Je li tučnjava s drugim muškarcem zbog žene hvalevrijedan čin, može li muškarac koji nosi duge gaće doći do seksa, zašto je tako teško zapamtiti ime cure tijekom zavođenja... Provjerite koji su Stifmeisterovi odgovori na ključna pitanja

Imao sam prilike uletiti u paru s momkom koji je cijelo vrijeme tim curama objašnjavao kako smo mi ružni i glupi. Mogu reći da je to bilo vrlo neugodno iskustvo

1. Je li tučnjava s drugim muškarcem zbog žene hvalevrijedan čin?

Ne, to je iznimno primitivan čin, karakterističan za muškarce s mozgom veličine graška, koji ne mogu riječima riješiti konflikte jer im jednostavno priroda nije podarila tu sposobnost.

Udariti nekog šakom zbog cure nije ljubav nego idiotizam, bez obzira što scenaristi meksičkih sapunica mislili o tome. Nekim curama godi da se mužjaci ''kolju'' zbog njih, ali takve pripadnice ljepšeg spola nikome ne trebaju.

Zavođenje je jedan lijepi sport u kojem nema mjesta agresiji. Postoje brojni kickboxing klubovi za ispucavanje negativne energije, diskoklubovi tome ne služe. No, ako te neki idiot fizički napadne, moraš se braniti.

2. Može li muškarac koji nosi duge gaće doći do spolnog čina?

Ja svake zime nosim duge gaće i mogu reći da imam iznimno negativan postotak uspješnosti dok su na meni, no to je ipak slučajnost.

Duge gaće nisu nikakav faktor prilikom zavođenja, jer cura ne vidi što imaš ispod hlača. Ipak, ako ju osvojiš i ona ti se odluči podati, potrudi se skinuti hlače i duge gaće u isto vrijeme jednim pokretom, da baš ne pobjegne od tebe tijekom predigre. Pogotovo ako tvoje duge gaće imaju ''ono žuto'' na prednjoj strani.3. Je li moguće osvojiti djevojku ako prilikom zavođenja cijelo vrijeme vrijeđaš sebe i umanjuješ si vrijednost?

Imao sam prilike uletiti u paru s momkom koji je cijelo vrijeme tim curama objašnjavao kako smo mi ružni i glupi. Mogu reći da je to bilo vrlo neugodno iskustvo.

S druge strane, jedan je moj prijatelj prišao ženi s pitanjem ''Jesam li ja majmun?'', ali ona mu je odgovorila ''ne, baš si sladak'', da bi on opet ispalio ''Priznaj da sam majmun'', ona opet negirala i zatim su se pobarili.

Kako god, zavodnički stručnjaci tvrde da je vrijeđati samog sebe pred curom najgore što možeš napraviti. To treba imati na umu, osim ako nisi prišao curi isključivo zbog cirkusiranja.

4. Zašto je tako teško zapamtiti curi ime prilikom upoznavanja?

To je problem koncentracije. Iako se radi o krajnje jednostavnom činu mozak često ne može u isto vrijeme toliko stvari odjednom obraditi.

Puno je elemenata u igri: moraš reći svoje ime i ''drago mi je'', gledati je u oči, pružiti joj ruku i stisnuti te na kraju zapamtiti kako se zove.

Još ako je glasna muzika i u isto vrijeme upoznaješ njezinih pet prijateljica, zapamtiti ime je skoro nemoguće, ako nemaš fotografsko pamćenje. No, treba se potruditi, osim ako ne uživaš u onom neugodnom trenutku kad ti ona daje svoj broj mobitela a ti ne znaš što napisati uz njega i na kraju ju umemoriš kao ''A'' ili ''Cura'' ili ''Zgodna'' ili ''Dooobra''.

Cijeli posti možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju