Matthew McCounaghey odlučio je pokazati sinu Leviju sve čari surfanja. Iako je još premalen da bi se okušao u tom vodenom sportu, mama ga rado vodi na plažu gdje uživa u tatinim egzibicijama. Tko zna, Levi možda prvo počne surfati, a tek onda hodati

Odličnu liniju na pragu četrdesete Matthew McCounaghey održava redovitim surfanjem, trčanjem i vježbanjem joge.

Mnogi bili sigurni kako će glumac koji je nekoliko puta ponio titulu najboljeg holivudskog tijela ostati neženja, Matthew je sreću pronašao s modelom Camillom Alves.

U njegovim omiljenim aktivnostima često ga prate supruga Camille i sin Levi. On za sada stvari promatra iz maminog naručja, a najdraži dio dana mu je promatranje valova s tatom.

Levi se tako od najmanjih nogu priprema za uživanje u surfanju koje će sigurno postati i njegov omiljeni sport. Ipak, za sada je još premali za jahanje na valovima pa kada tata Matthew odluči skočiti u ocean Levi ga s obale prati pogledom.

Mnogi bili sigurni kako će glumac koji je nekoliko puta ponio titulu najboljeg holivudskog tijela ostati neženja, Matthew je sreću pronašao s brazilskim modelom Camillom Alves. Par je dobio sina u srpnju prošle godine, a ako je suditi prema roditeljima Levi će sigurno biti pravi komad!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju