Svi su oni bili najseksipilniji muškarci, no seksipil baš poput slave prolazi. I dok su nekada ženama oduzimali dah i ljuljali tlo pod nogama danas zbog njihovog izgleda ostajemo bez zraka. Jesu li oni uopće čuli za Georga Clooneyja, dijete i botox

Danas 52-godišnji Mickey Rourke nekada je bio sinonim za seksipil. Mogao je izluditi Kim Basinger koja je s povezom preko očiju u filmu Devet i pol tjedana u usta stavljala sve što joj je ponudio dok je Lisu Bonet izludio na tropskoj kiši dok su se kapi vode pretvarale u krv u filmu Anđelovo srce.

Danas su stvari potpuno drugačije. Rourke je neprepoznatljiv, a glavni krivci za to su droga i alkohol.

Val Kilmer je doslovce ostavljao bez daha u Top Gunu i to izgledom, glasom i pokretima. Muškarac koji je dugo vremena bio na listi najseksipilnijih holivudskih glumaca izgleda ne mari previše za svoj izgled. Šteta jer u njemu još uvijek ima potencijala.

Mickey Rourke je neprepoznatljiv, Val Kilmer je izgubio sav šarm, a najgore je prošao Tom Cruise koji je skroz poludio.

Njegov kolega koji je u istom filmu zaveo stariju kolegicu i milijune žena širom svijeta Tom Cruise danas je sve samo ne sinonim za seksipil. Iako je 1990. proglašen najseksipilnijim muškarcem na svijetu danas se zaluđen scijentologijom pretvorio se u najomraženijeg holivudskog glumca i supruga.


Russell Crowe koji je svojim izgledom oduševio žensku publiku u filmovima L.A. Povjerljivo gdje je glumio uz zavodljivu Kim Basinger te u Gladijatoru u kojem je bio pravi seksi grubijan prepustio se čarima obiteljskog života. Višak kilograma pretvorio ga je u dobrog supruga iz susjedstva. Šteta.

Želite li najseksipilnijeg uzmite Hugha Jackmana!

Smrtonosno dobar Mel Gibson koji je oduzimao dah svojim nebesko plavim očima prepustio se godinama, a isto je napravio i njegov puno mlađi kolega Vince Vaughn. Još nedavno je imao dobar izgled, lijep osmijeh i odličan smisao za humor dok mu je danas ostalo samo ovo posljednje.

I dok njihove kolegice vode bitku s godinama uz pomoć estetskih zahvata, botoxa, vježbanja i odricanja kako bi što duže ostale u opticaju, holivudske muškarce ne zabrinjavaju bore, višak kilograma i pivski trbuh.

Mjesta na listi najseksipilnijih prepustili su onima koji dolaze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju