Postoje sitnice s kojima žene razbijaju glavu za vrijeme seksa i zaboravljaju uživati. Muškarci su progovorili o njima, a sve kako bi odnos učinili što ugodnijim, a ženama olakšali prepuštanje uživanju.

Kako bi zadovoljili partnera ne morate plesati oko šipke, mahati kosom ili skakutati u tigrastom donjem rublju. Na cijeni su puno jednostavnije stvari koje muškarce dovode do ludila, no zbog opterećenosti celulitom i (pre)malim grudima one nikako da stignu na red.

Dobri i dragi, kakavi jesu muškarci su odlučili pomoći. Donosimo vam stvari koje oni žele da vi radite. Poruka muškaraca je jasna: opustite se i uživajte.

Izgledate odlično gole!
Rijetke su one koje nisu opterećene svojim izgledom. Skinuti se gola pred novim partnerom često spada u nemoguću žensku misiju. Sramežljivi pokreti, zahtjevanje potpunog mraka ili vezanje poveza preko partnerovih očiju ne vodi nikuda.

Muškarci smatraju kako gole izgledate odlično. Razlog je jednostavan, pred sobom vide osobu koja ih privlači i uzbuđeni su, a u tom stanju celulit im je zadnji na pameti!


Volimo kad pričate s nama!
Nema ništa seksepilnije od žene koje zna što želi. Muškarci cijene kada pričate s njima, recite im što volite i kako se osjećate kada vam to rade. Što ih više hvalite, više ćete dobiti!

Rijetko koji muškarac će vas pokušati ušutkati ukoliko mu riječima, uzdasima ili vriskom date do znanja koliko uživate.

Imajte razumijevanja!
Muškarcima je ponekad potrebno vrijeme za odmor. Imajte razumijevanja i dajte im nekoliko minuta za oporavak, za to vrijeme poslužite se riječima, šapnite im što će sve dogoditi u nastavku koji slijedi i ponudite im čašu vode ili energetsku pločicu...

Vičite!
Rijetko koji muškarac će vas pokušati ušutkati ukoliko mu riječima, uzdasima ili vriskom date do znanja koliko uživate. Ukoliko su pogodili 'onu' točku recite im to. Spustite glas tek ako to zahtjeva okolina u kojoj se nalazite, tada to recite šapatom.

Pazite na zube!
Svaki muškarac barem je jednom doživio neugodno iskustvo te ga je iz strasti u javnost vratio ugriz. Svjesni su da to ne radite namjerno, no poručuju da pripazite na zube!

Jednom morate otići!
Muškarci uživaju u seksu, no nešto im je manje privlačno gugutanje i maženje nakon odnosa. Imajte to na umu pa skratite boravak u njegovom krevetu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju