Muškarci su se bnašli pred velikim problemom, zbog napasnih žena koje žele biti dominantne u seksu i postavljaju visoke standarde boje se stupati u odnose, a nekim teško pada i seks za jednu noć

Žena koja zna što želi nekada je bila san svakog muškarca, no dans su se stvari promijenile. Pripadnici jačeg spola su u strahu od dominantnih žena koje se ne libe zahtijevati da im se tijekom odnosa ispuni svaka želja.

Ženski časopisi su prepuni podataka koji objašnjavaju koliko mora trajati predigra, što sve muškarac mora napraviti kako bi zadovoljio partnericu i kojim tehnikama se najlakše postiže orgazam.

Sve je to izgleda previše za muškarce koji još uvijek vjeruju kako su oni najbolji ljubavnici te im nikakvi savjeti nisu potrebni.

Zbog toga je gotovo trećina u strahu od napasnih žena koje znaju što žele i zahtijevaju od partnera da im to i omoguće.

Seksualni terapeut Zbigniew Izdebski tvrdi kako muškarci odnos smatraju testom te u želji da se pokažu u najboljem svijetlu gotovo uvijek razočaraju.

'Umjesto da uživaju, muškarci se trude napraviti sve ispravno. Posljedica toga je sve češća 'glavobolja' kod muškaraca', pojasnio je Izdebski.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju