Možda je za sve kriv gen, za koji nizozemski znanstvenici tvrde kako uistinu postoji. 'Gen za varanje' koji imaju muškarci odgovoran je za preljube i razvode. Jedna napomena: Lako ćete ih prepoznati jer takvi ne znaju prikriti tragove!


Što je to varanje?

Na brojnim putovanjima, tečajevima, seminarima ostvaruju se nova poznanstva koja na početku djeluju benigno no s vremenom učestala druženja vode prema jednom- krevetu.

Naravno sada se u čudu pitate zašto smo postavili ovo pitanje, no istina je kako postoji više poimanja oko varanja.

Neke žene smatraju kako je varanje kada njihov voljeni baci pogled na neku drugu ili pak kada gleda porno filmove. U ovim slučajevima problem nisu muškarci nego žene koje imaju manjak samopouzdanja, takve graniče s histerijom i paranoičnim ispadima.

Uvjerene kako njihov dragi očijuka i sa čistačicom kućnog stubišta spremne su istoj podmetnuti nogu na ulazu u zgradu. Jadan muški rod koji padne u ruke takve žene, muškarcima čije su partnerice, tipovi gore opisanih u strahu su od njih i ne pada im na pamet varati.

Žene pune samopouzdanja navodno se nemaju čega bojati sve dok doza samouvjerenosti ne prijeđe u bahatost. Pa si dopuštaju ismijavanje dragog a pogotovo njegovih frendica i poslovnih partnerica. U ovom slučaju muškarci lako pronalaze izgovor kako bi bahatu ženicu i prevarili.Povjerenje

Ne možemo graditi vezu bez povjerenja, stepenica je to koju svaki par mora ostvariti. Stoga postavite si pitanje drage dame imate li povjerenja u svog voljenog. Kako tumačite kada vaš partner komentira izgled vaše prijateljice ili možda nekog top modela.

Da li razlikujete nevinu situaciju koja ne dovodi u pitanje osjećaje koje vaš muškarac gaji prema vama. Znate li povući liniju koja se ne bi smjela prijeći,tj.zna li to vaš patrtner učiniti?

Varati danas je najmanji problem

Poslovne obaveze, česta izbivanja plodno su tlo za varanje. Parovi danas najmanje vremena provode zajedno. Stoga je muškarcima današnje vrijeme idealno za varanje. Na brojnim putovanjima, tečajevima, seminarima ostvaruju se nova poznanstva koja na početku djeluju benigno no s vremenom učestala druženja vode prema jednom- krevetu.

Nedostatak seksa u veziMuškarcima je seks potreba, želja, ispunjenje, stoga u najviše slučajeva oni ne smatraju kako je seks s dugom osobom pravo varanje. Jer naravno tada, pravdaju se nisu bili osjećaji u pitanju. Oni nakon 'varanja' ne razmišljaju kakav će to osjećaj imati na njihovu vezu.

Ako u stabilnoj vezi dođe do zasićenja i nestaje romantike, ljubavi, seksa muškarac postaje sklon 'švrljanju'.

Muškarci ili varaju ili ne varaju

Kaže se kako postoje oni koji su rođeni da varaju, ali za njima se prašina diže i poznaju se nadaleko, stoga svaka dama koja dođe pod ruke takvog dobro bi trebala znati u što se upušra i da vuk dlaku mijenja ali ćud ne!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju