Iako nam se katkad čini kako je neverbalna komunikacija precijenjena, izgleda da je njezina uloga ipak jako važna, kad je osvajanje žena u pitanju. Mnoga su istraživanja dokazala da je govor tijela ključan faktor u međuljudskoj komunikaciji

Sljedeći put kad pomisliš ''joj, kako da joj uletim, a da ne ispadnem budala? Što da joj kažem?'', valja se sjetiti da izbor riječi nije ključ ljubavnog uspjeha, važniji je ukupni dojam koji ostavljaš.

Navodno čak 55% značenja u komunikaciji ima govor tijela, 38% tonalitet i način na koji govoriš, a same izgovorene riječi tek 7%.

Dakle, sljedeći put kad pomisliš ''joj, kako da joj uletim, a da ne ispadnem budala? Što da joj kažem?'', valja se sjetiti da izbor riječi nije ključ ljubavnog uspjeha, važniji je ukupni dojam koji ostavljaš.

Ne postoje savršene riječi na koje svaka žena pada. Ako tvoj govor tijela ne odaje dojam uspješnog muškarca, nema tih riječi koje će te odvesti do uspjeha. Bolje je poraditi na samopouzdanju i držanju pa uletiti bilo kako, nego težiti idealnom uletu, a zanemariti neverbalnu komunikaciju.

Tako nas barem uče stručnjaci, koji su svoj život posvetili istraživanju barenja i muško-ženskih odnosa. Valjda oni znaju.

Mogli bismo reći da su izgovorene riječi tek šlag na torti. One mogu prevagnuti, no uspješna neverbalna komunikacija osnova je ljubavnog uspjeha.

DRŽANJE
Uspravan muškarac znatno će lakše doći do vrućih dodira od onog koji je grbav. Žene jako cijene ''homo erectus'' držanje, pa je iznimno važno na tome poraditi.

Ako je tvoja kičma otišla kvragu, a grbavost postala neizbježna budućnost, onda ti jedino preostaje posvetiti se učenju drugih elemenata zavođenja, no svoju djecu definitivno trebaš od malih nogu učiti uspravnom hodanju, da ne završe poput tebe.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju