Koliko su privlačna muška tetovirana tijela najbolje pokazuju fotografije Orlanda Blooma za kojim su poludjela žene diljem svijeta. U pauzi snimanja filma glumac je u nekoliko slučajnih poza paparazzima pokazao gotovo svaki oslikani dio prekrasnog tijela

Velika tetovaža koja prikazuje drvo te oslikana nadlaktica napravljene su za potrebe njegovog novog filma Simpathy For Delicious, dok je malena tetovaža na lijevom boku prava.

Nije važno je li Orlando namjerno ili slučajno pozirao paparazzima no fotografije pokazuju njegov torzo iscrtan tetovažama.

Velika tetovaža koja prikazuje drvo te oslikana nadlaktica napravljene su za potrebe njegovog novog filma Simpathy For Delicious u kojem glumi DJ-a s iscjeljivačkim sposobnostima, dok je malena tetovaža na lijevom boku prava.

Rukometaši iz ženskog kuta

Tridesetdvogodišnji glumac je u sretnoj vezi s manekenkom Victorie Secret Mirandom Kerr od početka 2008., i iako par svim snagama pokušava sakriti svoju vezu Miranda je u jednom intevjuu priznala kako sanja o braku i puno djece.

'Oduvijek znam da želim imati djecu. Jednog dana kada moja karijera bude gotova vidim se na farmi, okružena velikim vrtom i ekološki uzgojenim povrćem. To je mjesto na kojem ćete me naći nakon što siđem s modne piste', rekla je Miranda.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju