Žene imaju svoje tajne, ali niti muškarci nisu ništa manje zatajni. Bez brige, nisu to velike zavjere protiv ženskog roda, već njihovi obrambeni štitovi pod kojim se kriju zbog nesigurnosti i održavanja svog muževnog imidža. Donosimo vam 5 tajni koje muškarci ne žele podijeliti sa ženama

1. Misle da su najbolji u krevetu
Kada je riječ o seksualnoj moči i tehnici muško samopouzdanje je na samom vrhuncu. Iz neobjašnjivih razloga muškarci su uvjereni da im nema ravnih te da je svaki njihov pokret u krevetu za ženu pravi užitak.

>> Istina o muškarcima koja vam se neće svidjeti

2. Teška šminka na ženama nije seksi
Jači spol zaista vole žene bez šminke, ali ako se ona i upotrijebi na pravilan način, svog odabranog možete oboriti s nogu. Ali imate li previše šminke, boja i slojeva na licu počinje se pitati kako zaista izgledate. A kada se jutro poslije sva ta šminka razlije po umornom licu, neki od njih ne mogu sakriti neugodno iznenađenje.

>> 5 mitova o muškarcima u koje žene i dalje vjeruju

3. Seks ispod tuša je precijenjen
Fenomenalan seks ispod tuša kojeg su proslavile mnoge filmske scene, u stvarnom životu muškarcima i nije baš uzbudljiv. Osim što im je teško pravilno penetrirati, skliske pločice i sapunica tuš kabinu čine previše opasnim iskustvom.

4. Vole se maziti
Zagrljaji, češkanje i nježni poljupci te izležavanje u nečijem naručju nije rezervirano samo za žene. I muškarci vole osjetiti da je nekom stalo do njih te da je naručje voljene osobe rezervirano za njihove potrebe.

5. Ljubomora uvijek postoji
Gotovo da i ne postoji muškarac koji nije osjetio ljubomoru u trenutku kada njegova djevojka pažnju poklanja nekom drugom muškarcu. To je gotovo refleksna reakcija koja osim tipične muške reakcije može indicirati i nesigurnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju