Ne javlja se na telefon, uvijek kasni na dogovor, a tako je dobar u krevetu i ima onaj neobjašnjiv šarm. Ili uvijek dolazi na vrijeme, poštuje dogovor i kupuje vam cvijeće. Ne razumije vas… Ili vas razumije predobro. Provjerite kojih osam tipova muškaraca morate upoznati

1. Zanesenjak i umjetnik
Umjetnik je dakako ponekad samo krinka za pomalo neodgovornog, 'sve mi smeta' tipa muškarca. No,ako je riječ o autentičnom tipu umjetnika, iako vas ponekad ignorira i povlači se u svoj svijet, kreacije koje vam daruje ostavit će vas bez teksta. Naravno, trebate ga shvatiti u potpunosti i podržavati njegov umjetnički napor, pa čak i kada ne ispuni obavezu koju je obećao.

2. Samouvjeren muškarac koji zna što hoće
On je samouvjeren muškarac, nije ljubomoran, a niti posesivan. Toliko su samouvjereni da misle kako su nezamjenjivi. No, imaju jedan nedostatak, a to je da se ponekad brzo prestanu truditi, jer oni jednostavno ne mogu pogriješiti.

3. Pustolov
Oni su avanturisti, vole neplanirana putovanja, pomalo su ishitreni, no znaju biti duhoviti, ali i neuobičajeno pažljivi. Ukoliko ste u stanju podnositi njegovu nepredvidljivost, samo naprijed – nikada vam neće biti dosadno.

4. Razgovorljivi intelektualac
On uvijek sve zna i ima rješenje za sve probleme. Načitan je, raspoložen za razgovor, a to je rijetkost i doima se nezainteresiranim za daljnju potragu. Zadovoljan je s vama, a o životu može filozofirati šarmantno i duhovito. Opasno je jedino kada je dosadan.

5. Brižan i pažljiv muškarac
Nije uopće dosadno ako vam plaća večere, misli na vas, zove vas da provjeri jeste li dobro, pita za vaše roditelje i razmišlja o vašim problemima. Ponekad će vam se učiniti napornim, no kada padnete u ruke nepopravljivom zavodniku koji će vas zaboraviti nazvati, sjetit ćete ga se s nostalgijom.

>> Izbjegnite greške koje će uništoti seks

>> 7 stvari koje možete raditi s golim muškarcem

6. Tipično muško: Macho
Voli utakmice, pivo i prijatelje. Ne voli kućanske poslove i ima svoje stavove o svemu. Njemu je život jednostavan i ne razumije čemu sve komplicirati. No, pouzdan je i predvidljiv, a lijepo znati što će učiniti i kako će to učiniti. Upravo kada ste pomisli da ne možete više, on će vas ugodno iznenaditi i osvojiti svojim macho šarmom.

7. Nesiguran i nepredvidljiv
Ovaj tip vjerojatno nije tip muškarca kojeg morate upoznati po svaku cijenu, ali imajte ga u vidu kako biste mogli napraviti komparaciju s ostalima. On gotovo nikada ne nazove kad je rekao i nikada vam nije jasno zašto, jer kada ste zajedno, odlično se provodite.

Nijedan dogovor ne poštuje. No, tako vas ljubi da vam srce preskače. Kada vam kupi poklon, obično pogriješi u broju ili veličini. Svjestan je svojih mana i tako ih lako izgovara naglas, da se počnete pitati jesu li to mane. Nepredvidljiv je, mijenja raspoloženja, ne zna što bi naručio...Razmislite, ako tako zakazuje na sitnicama, zamislite samo kako li će samo kiksati na krupnim stvarima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju