Službeno je potvrđeno kako pogled na lijepu ženu muškarce potpuno izbezumi i ne mogu normalno razmišljati. U tim trenucima njima upravljaju samo strast i želja da se što bolje prikažu pa su mnogi skloni laganju i pretjerivanju

Razgovor s privlačnom ženom u trenutku pretvara muški mozak u žele, iako zvuči nevjerojatno, istinito je. Istraživanje je pokazalo kako obline i neodoljivi osmijeh mogu izazvati prilično veliku štetu za mušku inteligenciju.

Želja da se naprave važni pred lijepom sugovornicom i strast koju osjećaju još neko vrijeme nakon što druženje završi onemogućuje im da normalno razmišljaju. To je pokazao i test inteligencijekojem su muškarci podvrgnuti nakon istraživanja.

Želja da se naprave važni pred sugovornicom kod muškaraca dovodi do prenemaganja i laži o zaradi i automobilima koje voze.

'Muškarci se vole praviti važni ukoliko su u društvu osobe koja im se sviđa. Lažu i pretjeruju o tome koliko zarađuju i kakve automobile voze', rekao je stručnjak za izlaske Peter Spatona.

Tijekom istraživanja pedeset muškaraca je bilo na brzom spoju sa šezdeset žena, a njihov zadatak je bio zabilježiti one koje ih privlače.

Svaki sudionik je nakon toga podvrgnut testu inteligencije, koji je pokazao točno ono na što su svi sumnjali - prenemaganje i pretjerivanje započinje čim upoznaju ženu koja im je privlačna.

Žene koje su sudjelovale u istraživanju nisu pokazale drastične promjene u ponašanju prilikom susreta sa zgodnim i privlačnim muškarcima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju